Party & more Lansare The Beauty Issue

Party & more Lansare The Beauty Issue

Party & more Lansare The Beauty Issue 400 400 Dautor

Ce faci pe 11 aprilie? De la ora 7 PM?

AUTOR te invită la M.N.A.C., la ceas de seară, pentru un party cool și un motiv să îți întregești colecția de reviste.

Lansăm nr. 6 al revistei AUTOR – The Beauty Issue.

Exact, acele issues. Eliberează-te de obișnuit și deschide ochii către frumusețe.

Explorăm pe îndelete conceptul de frumusețe și abia așteptăm să vedem cum, de fapt, frumusețea din bijuteria contemporană are forța să încingă spiritele. Știți oricum conversațiile provocate de ea, de bijuterie. Dar ce se întâmplă oare atunci când i se alătură și frumusețea? Ce e, până la urmă, bijuteria? Un motiv de înfrumusețare a corpului, un dialog stabilit între piesa de bijuterie și corp? Ba mai mult, un moment de început al socializării? Acel moment în care frumusețea stranie, nemaivăzută a unei piese originale îi prinde pe cei din jur că într-o vraja?

Suntem în acel moment. Avem deja pornită povestea. Bijuteria contemporană are nevoie de contexte și de conversație. The Beauty Issue e unul dintre ele. Deci, statement jewelry and dancing shoes are expected.

Hai la M.N.A.C. Str. Izvor nr. 2-4, etaj 4, aripa E4, Palatul Parlamentului, pe 11 aprilie, de la 7 seara.

DJ and drinks are on the house.  What you give: 35 de lei accesul la AUTOR party.
 What you get:  numărul 6 al revistei AUTOR.

Numărul 6 al revistei AUTOR – The Beauty Issue reunește creațiile celor mai talentați artiști internaționali puși față în față cu cele mai neobișnuite concepte.

Capturarea frumuseții în piesele de bijuterie contemporană s-a transformat într-o călătorie investigativă și are toate șansele să se transforme și într-un party sclipitor.

So, is it a date?

Și nu uita, pe 20 și pe 21 aprilie, la Teatrul Național București, se întâmplă AUTOR – Târg Internațional de Bijuterie Contemporană.

Ești curios?