fbpx

2018 un an plin de premii

2018 un an plin de premii

2018 un an plin de premii 800 533 Dautor

Noi colaborări, noi premii. Ca și platformă activă încercăm constant să încurajăm și să susținem noi artiști. Încercăm să le oferim acces la experiențe noi și pe cât posibil, să-i facem și mai vizibili publicului interesat. 2018 este pe departe cel mai prodigios an în ceea ce privește acordarea de premii din partea AUTOR, unor nume noi din domeniul bijuteriei contemporane.

Pe 20 și 21 aprilie veți avea ocazia să îi descoperiți pe toți la târgul AUTOR 2019, în foaierul sălii mari de la Teatrul National București.

Art Jewelry Night of Budapest și AUTOR și-au unit forțele pentru prima dată pentru promovarea și susținerea bijuteriei contemporane și a unor artiști noi. Szilágyi Sapi este norocoasa câștigătoare a premiului AUTOR @ Ékszerek Éjszakája (Art Jewelry Night) – un nou eveniment promițător în bijuteria contemporană, care a reunit 42 de expoziții în trei zile.

Anul trecut a luat naștere o nouă colaborare între AUTOR și Central Saint Martins. Am ales pentru premiul AUTOR X CSM proaspătul absolvent Yuzhuo Fu, cu o colecție inspirată de spiritul ZEN și de picturile chinezești Gongbi. Ea a prezentat o colecție extrem de sensibilă și poetică, care recreează legătura dintre natură și corpul uman. Yuzhuo a fost extrem de fericită și entuziasmată de primirea premiului iar noi suntem încântați și așteptăm cu nerăbdare să o avem la Târgul AUTOR, în perioada 20-21 aprilie.

AUTOR a fost prezent la JOYA Barcelona Art Jewellery & Objects pentru a alege câștigătorul care se va alătura târgului din luna aprilie. A fost cel de-al cincilea premiu AUTOR de la JOYA și de această dată premiul a mers la Nam-Kyung Lee participantă din Coreea de Sud. Lucrarea ei descrie relația dintre locuri și amintiri și reconstruiește amintirile inconștiente ale oamenilor din diferite locuri în forme de bijuterii. Nam-Kyung, suntem foarte încântați să vă găzduim la Târgul AUTOR 2019!

Colecția ei pare sa aiba o viață proprie, interschimbând forme si culori. Și pentru că este atât de plină de viață i-a adus lui Elli Xippa Premiul AUTOR la Athens Jewelry Week 2018. Asta înseamnă că va fi alături de noi, ca oaspete special, la Târgul AUTOR 2019.

Premiul AUTOR de la Artistar Jewels a mers la Hiyu Hamasaki. Un artist tânăr și talentat, cu o prezență minunată, care a venit direct din Tokio, Japonia, pentru a-și prezenta colecția artistică publicului român. Ce bucurie!