Alchimia: Master în Bijuterie Contemporană

Alchimia: Master în Bijuterie Contemporană

Alchimia: Master în Bijuterie Contemporană 760 336 Dautor


Programul de Master în Arte Plastice al Școlii de Bijuterie Contemporană Alchimia (Florența, Italia) se întinde pe o perioada de doi ani și are ca obiectiv principal dezvoltarea și aprofundarea cunoștințelor și abilităților studenților. Programul este destinat să genereze o și mai bună înțelegere critică despre această disciplină, să consolideze abordările artistice, și să investigheze noi posibilități de marketing și promovare.
Un alt obiectiv al cursului este de a face studenții să lucreze independent și extrem de calitativ în fiecare aspect al muncii lor; nu numai prin cercetare, creație și producție, dar, de asemenea, prin networking, expunere și auto-prezentare în relație cu galerii și colecționari. Prin urmare, în cel de-al doilea an al programului, studenții nu sunt obligați să locuiască în Florența, ci pot alege orice oraș din Europa. Un tutore personal numit de către școală va urmări evoluția studentului, în timp ce seminarii și training-uri vor fi ținute în Florența.
O atenție specială va fi oferită capacității studentului de a-și poziționa propria muncă într-un context contemporan și de a evalua în mod cristic și de a dezbate progresul. Programul implică, de asemenea, mai multe activități colective, cum ar fi realizarea de evenimente ce vor cuprinde procesul complet de producție – inclusiv strângere de fonduri, curatoriat, scrierea textelor corespunzătoare.
Studenții înscriși în cel de-al doilea an al masteratului care doresc să rămână în Florența vor avea acces la un atelier destinat exclusiv pentru ei.

CURSURI
ANUL 1
– Prespective noi în Istoria Artei Moderne și Contemporane
– Bijuterie & Specializare în Tehnică de Laborator
– Fotografie de Bijuterie & Prelucrarea fotografiilor digitale
– Experimentarea Materialului
– Cercetare Metodologii & Procese

ANUL 2
– Design Digital 3D Avansat
– Analiză Culturală prin Arte
– Dezvoltarea Comunicării Vizuale
– Cercetare Profesională Asistată
– Practică Profesinală Independentă
– Marketing și Dezvoltare Web

Pentru un catalog detaliat al cursurilor, contactați secretariatul la info@alchimia.it.

Mai multe detalii aici.

În imagine: bijuterie de ENRICA PRAZZOLI