Ana Wagner – Focus Designer la AUTOR 007

Ana Wagner – Focus Designer la AUTOR 007

Ana Wagner – Focus Designer la AUTOR 007 560 383 DautorFocus Designer la cea de –a VII –a ediție a Târgului de Bijuterie Contemporană va fi Ana Wagner. Evenimentul se va desfășura la Sala Dalles din București în 12 și 13 mai.

La Târgul Autor, Ana Wagner va lansa o nouă colecție spectaculoasă de bijuterii – “Grădina cu giuvaiere” și va face vizitatorilor o demonstrație live de artă a picturii manuale pe porțelan.

Prin colecția de bijuterii “Grădina cu giuvaiere” artista dorește o apropiere mai intimă a creațiilor casei Wagner de public, printr-o formulă a eleganței. În cadrul Târgului AUTOR, Ana Wagner ne va invita să descoperim povești spuse pe porțelan cu grădini paradisiace și peisaje fantastice, armonizate ca ritm și proporții cu monturile fine de argint sau aur și cu cromatica rafinată a pietrelor. Piesele din noua colecție “Grădina cu giuvaiere” sunt mici comori de artă lucrate manual cu pasiune în atelierul de creație Wagner ce pot fi transmise din generație în generație.

Ana Wagner  este creatoarea mărcii « Wagner – arte frumoase și povești » și co-proprietara manufacturii și magazinului Wagner din București. Conduce o echipă de 5 artiști, absolvenți de Arte Frumoase. Este absolventa a Academiei de Arte Plastice din București și a urmat cursuri de specializare în domeniul gravurii și al picturii pe porțelan în Budapesta și Barcelona, respectiv în Paris. A studiat în detaliu tehnica picturii pe porțelan peste glazură la manufacturile de porțelan de la Sevres și Limoges prin vizite repetate în muzeele și atelierele de creație ale acestor faimoși  producători de porțelan. Ana Wagner a avut expoziții personale și de grup atât în România  cât și în orașe ale Europei. În câteva din aceste evenimente, a colaborat sau a avut ca parteneri, mărci de renume mondial.Focus Designer este o secțiune specială în cadrul târgului de bijuterie contemporană Autor în care un designer cunoscut este invitat să aibă o prezentare într-un format extins decât cel normal.

La ediția a șasea, care s-a desfășurat în luna noiembrie a anului trecut, Focus Designer a fost Carla Szabo. Ea a expus atunci colecția realizată pentru Berlin Fashion Week și prezentată împreună cu Irina Schrotter.

Ediția a VII-a a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România se va desfășura luna viitoare, pe 12 și 13 mai la Sala Dalles din București. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporană, va fi deschis publicului între orele 11 și 20 și va aduce în premieră cele mai noi colecții de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri români.

La Târgul Autor din această primăvară sunt așteptați peste 3000 de vizitatori care vor face cunoștință cu noile tendințe în bijuteria contemporană.

În cadrul Târgului AUTOR vor expune: Adina Marin (Biophilia), Alexandru Lupu, Alis Lalu, Andra Lupu, Andreia Gabriela Popescu, Alina Băncilă, Alina Carp, Cornelia Brustureanu, Carla Szabo, Daciana Dax, Dana Tudor, Iuliana Asoltanei, Ina Moisi, Maria Filipescu, Mihaela Zvîncă, Noha Nicolescu, Oana Manta, Odette Lupu, Gabi Urda, Raluca Buzura dar și brandurile: atelier44, BuyHand, Expression – Contemporary Jewelry, Prochaine, ADC bijuterii arhitecturale, Statement Jewelry, Lady Magpie, LivingenBermudas,  Lorina Bijoux, Modamania,  Mika by Oana Țigănuș,  Ligia’s Accesorize, The Awesome Project.

Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară  (12-13 mai 2012) și o ediție de toamnă. Ediția trecută a avut loc pe 5 și 6 noiembrie 2011și a numărat peste 2500 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană

Susținut de: Lenor, Fairy, Rafaello, Contemporist.eu

Recomandat de: Radio ZU, UTV, Zile și Nopți
Parteneri media: Romantic Fm, BeWhere, Igloo, Shopping Report, Shopping News.ro, Mediafax.ro,  The One, protvmagazin.ro, csid.ro, Port.ro, Designist.ro, hotcity.ro, feeder.ro, metropotam.ro, Modernism.ro, bazavan.ro, 121.ro, Alomoda.ro, fashionandbeauty.ro,  feminis.ro, Hipmag.ro, Hypestreet.ro, stiupecineva.ro, neapărat.ro.