FIRESC: Apel proiecte ▬ revista AUTOR #7

FIRESC: Apel proiecte ▬ revista AUTOR #7

FIRESC: Apel proiecte ▬ revista AUTOR #7 1201 900 Dautor

Autor Magazine 2020 submission ╳ 

Vorbim despre bijuteria contemporană. Citim despre bijuteria contemporană. Creăm bijuterii și le prezentăm, le vedem în muzee, galerii, expoziții, sau purtate de prieteni.

Visăm la bijuteria de artă. Dar, oare chiar o viețuim? Putem să o cumpărăm, să o deținem, să o purtăm și să ne bucurăm de ea în viața noastră cotidiană? Crezi că atunci când ceva ce face parte din viața ta de zi cu zi devine comun, banal, insignifiant? Oare acest termen “comun” este unul cu conotații negative?

Hai să căutăm bijuteria contemporană peste tot în jurul nostru. Hai să ne uităm cu multă curiozitate în cele mai comune locuri, acolo unde nu te-ai aștepta ca ea să fie. Să încercăm să izolăm acele momente sau cadre care surprind și crează mirare. Hai să ținem ochii larg deschiși, gata să remarce acei oameni care îndrăznesc să exprime cele mai adânci fațete, activand propriul corp ca pe o pânză de tablou unde bijuteriile narează cele mai comune povești, în cele mai firești locuri.

Iată-ne încă o dată, pregătiți să umplem paginile celei de-a șaptea ediții a revistei AUTOR – în care tema FIRESCULUI  te provoacă – și te vrem în revistă!

 

TRIMITE, TRIMITE, TRIMITE – Tot ce e în legătură cu tema: bijuterii care ies în evidență, vizualizualuri puternice ale „corpurilor cotidiene” împodobite, scrieri oneste, voci autentice, unghiuri neașteptate, gândurile tale cele mai interioare. Căutăm proiecte interesante, editoriale foto, imagini artistice, texte, interviuri, confesiuni.

✦ Rugăminte: fotografiile trimise să fie la o rezoluție de tipar ✦


✎ E-mail pentru trimiterea materialelor: mag@dautor.ro

Termen limită: 31 May

❏ ❐ ❑

 

Mai presus de o revistă despre bijuterie, Autor generează stări, sentimente, amintiri. Vrem să arătăm că bijuteria nu aparține numai galeriilor, ci este și a străzii, a oamenilor din jurul nostru, a zilelor și a nopților. Bijuteria de autor nu e pretențioasă, ci accesibilă, pentru că e obiectul dorinței. Fără dorință, ea nu ar putea exista. Starea asta de exuberanță, de firesc, de joacă vrem să o transmitem. Bijuteriile de autor pot părea, câteodată, separate de tot ce este, greu de accesat. Vrem să arătăm că nu e așa – bijuteria e parte din tot ce se întâmplă, modă, artă, distracție, social, cultural, entertainment.