fbpx

Aplicație AUTOR, ediția de toamnă

Aplicație AUTOR, ediția de toamnă

Aplicație AUTOR, ediția de toamnă 1440 900 Dautor


Cea de-a șasea ediţie a târgului de bijuterie contemporană AUTOR va avea loc în luna octombrie 2011. Târgul este bianual (cu o ediție în aprilie și cea de-a doua în octombrie). Cerința ediției din luna octombrie este prezentarea unor piese noi pentru designerii care au participat și la ediția din aprilie 2011, iar pentru designerii care vor participa pentru prima data se cere o colecție de bijuterii nouă.

Pentru a putea fi selecţionat între designerii care vor fi prezenţi în cadrul târgului te rugăm să urmezi paşii de mai jos:
1. Cei care doresc să participe vor trimite până la data de 30 septembrie între 10 și 15 imagini cu bijuterii în forma lor finală. Alături de acestea se mai pot alătura schiţe, desene, colaje, imagini 3D, etc, care pot completa spiritul colecției.
2. Ceea ce este important și încurajat în cadrul târgului este prezentarea și susținerea unui concept personal și o viziune proprie asupra bijuteriei de autor contemporane. Unul din criteriile de selectare constă și în folosirea unor materiale de calitate, execuție și finisaje profesionale.
3. O prezentare a modului în care bijuteriile vor fi expuse în cadrul târgului, este de asemenea cerută. Autor încurajează prezentarea bijuteriilor sub forma unor instalații cât mai originale și atractive, fără a ignora însă elementele practice (acces, vizibilitatea, etc) care facilitează vânzarea bijuteriilor. Spațiul alocat fiecărui designer este de 2×2 m (4 mp).
4. Pentru cei ce aplică prima oară, este necesară adăugarea unui portofoliu care să reprezinte conceptul şi direcţia bijuteriilor şi accesoriilor create de ei până în acest moment.
5. Fotografiile incluse în cadrul aplicației trebuie să aibă calitatea de a prezenta într-un mod direct şi simplu bijuteria, fără artificii de atmosferă, sau elemente care să aglomereze vizual compoziția imaginii. Deci, keep it simple!

Date tehnice:
– Aplicația și portofoliul este de preferat să fie într-un format PDF.
– Dacă se trimit imagini individuale, acestea să nu fie mai mari de 350 kb.
– Orice arhivă să aibă extensia .zip.
– Arhiva să poarte numele celui care aplică!

6. Termenul limită pentru depunerea aplicaţiei este 30 septembrie 2011. Atenţie, locurile sunt limitate, iar aplicaţiile depuse după termenul limită nu vor fi luate în considerare. Rezultatele selectiei vor fi date după data de 10 octombrie 2011.

Informații legate de desfășurarea târgului vor fi disponibile după finalizarea selecției.
Succes!