fbpx

Aplică pentru AUTOR MAGAZINE #4 – SIMȚURI

Aplică pentru AUTOR MAGAZINE #4 – SIMȚURI

Aplică pentru AUTOR MAGAZINE #4 – SIMȚURI 841 1000 Dautor


AUTOR Revistă de Bijuterie Contemporană este o publicație anuală gândită ca extensie a târgului Autor, în limba engleză,  lansată în 2013 și dedicată bijuteriei de autor și modului în care alegem să ne decorăm corpurile.
Acum ne pregătim de al 4-lea număr: AUTOR MAGAZINE, #4 – SENSES – la care te invităm să contribui.
SIMȚURI. Toate, dar mai ales celelalte. Văzul e primul și cel mai evident când te gândești la percepția bijuteriei, așa că pe el îl lăsăm ultimul. Pentru că știm sigur că  dacă încerci să le folosești mai întâi pe celelalte – auz, miros, gust, pipăit – relația ta cu bijuteria contemporană devine mai interesantă și mai completă. De fapt, relația ta cu lumea exterioară devine așa.

▁▂▃▅▆▇   TEMA: SIMȚURI   ▇▆▅▃▁

Auz, miros, gust, pipăit, văz. Toate aplicate bijuteriei contemporane. Bijuterie pe care o poți doar auzi, bijuterie care nu poate fi înțeleasă dacă nu e gustată, bijuterie care îți face simțurile să o ia razna – să miroși cântecul greierilor și să guști răsăritul. Despre asta vorbim și vrem să vorbim (și să simțim) în Numărul 4. Lasă-i să te perceapă complet.
CREEAZĂ bijuterie, fotografiază, desenează, scrie,  experimentează pentru AUTOR Magazine. Dacă ai o experiență în comun cu bijuteria contemporană, te vrem în revistă. Poți să fii designer, fotograf, poet sau bucătar.
TRIMITE: editoriale foto, texte, pagini de jurnal, interviuri, proiecte. Vrem: vizualuri puternice (și la rezoluție de print, ca să începem deja cu detalii tehnice), texte sincere, lucruri care nu au mai fost spuse (sau arătate) niciodată sau lucuri care au fost spuse (și arătate) de mii de ori, dar niciodată așa.

Trimite-ne toate astea pe mag@dautor.ro

▁▂▃▅▆▇  Deadline: 31 ianuarie 2017  ▇▆▅▃▁