Aplică la AUTOR #10

Aplică la AUTOR #10

Aplică la AUTOR #10 480 640 Dautor

CEA DE-A ZECEA EDIŢIE A TÂRGULUI BIANUAL DE BIJUTERIE CONTEMPORANĂ AUTOR!

16-17 NOIEMBRIE 2013

Primul pas pentru a participa la Autor 10 este aplicația.
Aplicația este necesară pentru a vă exprima dorința de participare și pentru a putea trece prin procesul de selecție a designerilor ce vor fi prezenți în cadrul acestei ediții Autor.
Ediția din această toamnă, cea cu numărul zece, va fi o ediție aniversară. Sărbătorim 5 ani de existență si evoluție a Târgului Autor.
1. Aplicația va conține prezentarea a trei bijuterii statement, care reprezintă chintesența creației din bijuteria pe care designerul o realizează. Aceste trei bijuterii, cu totul speciale, au menirea de a lăsa imaginația creatorului să se manifeste fără limite și bariere impuse de purtabiliate, confort, tendințe, vandabilitate, comercial etc.
Cele trei bijuterii presupun prezentarea și susținerea unui concept personal și în concordanță cu viziunea designerului/artistului care creează bijuterie de autor.
2. Cele trei bijuterii vor fi expuse central în cadrul standului de la Autor. Descrieți modul în care aceste trei bijuterii vor fi expuse în cadrul târgului (imagini, schițe cu cote și text).
Există două variante de expunere: masă și sub formă instalațională. Încurajăm prezentarea bijuteriilor într-o forma cât mai originală și atractivă. Autor recomandă încadrarea modului de expunere într-un spațiu de 1.5 x 1.5 mp.
3. Secțiunea NEW ENTRY: Pentru cei ce aplică prima oară, aplicația va conține prezentarea unei noi colecții de bijuterii și conceptul acesteia (nume, text, schițe, mood board etc) și trei bijuterii din această colecție care să fie în concordanța cu cerințele de la punctul 1. Pe lângă aplicația propriu-zisă vă rugăm să adăugați un portofoliu care să reprezinte evoluția si direcția artistică trasate pană în acest moment.
Autor încurajează și promovează participarea noilor designeri care au datele necesare de a fi “New Entry”.
Important:
– Atât aplicația cât și portofoliul să fie într-un format PDF.
– Dacă trimiteți imagini individuale, acestea să nu fie mai mari de 350 kb/jpg.
– PDF-ul/imaginile vor purta în extensia fișierului numele celui care aplică. De asemenea, datele de contact trebuie să apară în PDF-ul aplicației: nume complet, telefon, e-mail.
– Nu se acceptă aplicațiile trimise prin transfer web (transfer.ro, wetransfer.com, etc)
-Adresa de e-mail unde se trimite aplicația: hello@dautor.ro
4. Termenul limită pentru depunerea aplicaţiei este 23 septembrie 2013.
Atenţie, locurile sunt limitate, iar aplicaţiile depuse după termenul limită ar putea să nu fie luate în considerare.
Vom comunica rezultatele selecției după data de 30 septembrie 2013.
Sugestie: Fotografiile incluse în cadrul aplicației trebuie să aibă calitatea de a prezenta într-un mod simplu şi eficient bijuteria de autor creată de voi si să poată fi folosite ulterior în promovarea bijuteriei în mediul digital sau print în cadrul campaniei Autor #10.
Așteptăm cu interes propunerile voastre!
Succes!
 
Echipa Autor – bijuterie contemporană
www.dautor.ro
Telefon : 031 425 21 64