Aplicaţie AUTOR 8 – târg de bijuterie contemporană

Aplicaţie AUTOR 8 – târg de bijuterie contemporană

Aplicaţie AUTOR 8 – târg de bijuterie contemporană 570 362 Dautor

Aplicatie Autor 8
Cea de-a opta ediţie a târgului de bijuterie contemporană AUTOR a avut loc pe 3-4 noiembrie 2012, la Sala Dalles.

Cerința ediției din toamnă AUTOR 2012 este prezentarea unor noi bijuterii.

Aplicația este necesară pentru a vă exprima dorința de participare si pentru a putea fi selecţionat între designerii care vor fi prezenţi în cadrul acestei noi ediții a Târgului Autor.
1. Cei care doresc să participe vor prezenta noile bijuterii create pentru toamnă 2012.
2. Aplicația trimisă în vederea selectării ca si participant va conține prezentarea a minim cinci bijuterii în forma lor finală. Aplicația poate fi completată cu schiţe ale bijuteriilor realizate (desene, imagini 3D, etc) pentru a se intelege conceptul ales. Este incurajată prezentarea și susținerea unui concept personal din partea designerului/artistului care crează bijuterie de autor.
Se urmărește de asemenea folosirea unor materiale de calitate, execuție și finisaje profesionale în realizarea bijuteriilor propuse pentru Târgul Autor
3. Alături de acestea este dorită și o prezentare a modului în care bijuteriile vor fi prezentate în cadrul târgului. Autor incurajează expunerea bijuteriilor în cadrul unor instalații/standuri cât mai originale și atractive, fără a ignora însă elementele practice și eficiente care susțin vânzarea bijuteriilor expuse în cadrul târgului.
4. Pentru cei ce aplică prima oară (New Entry), este necesară adăugarea unui portofoliu care să prezinte conceptul şi direcţia bijuteriilor create deja de ei pană în acest moment.

Date tehnice:
– Aplicația și portofoliul este de preferat să fie într-un format PDF.
– Daca se trimit imagini individuale, acestea să nu fie mai mari de 350 kb / jpg.
– Arhiva/imaginile să poarte numele celui care aplică pentru târg. In cazul numelor de branduri sa fie trecute si datele persoanei de contact (nume, e-mail, telefon)

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiei este 01 octombrie 2012. Rezultatele selecției vor fi comunicate după data de 10 octombrie 2012. Informații legate de desfășurarea târgului (date, loc, taxă, etc.) vor fi comunicate după finalizarea selecției.

Sugestie: Fotografiile incluse în cadrul aplicației/portofoliului trebuie să aibă calitatea de a prezenta într-un mod simplu şi eficient bijuteria de autor creată de voi. Deci, keep it simple!
Ediția de toamnă incurajează participarea noilor designeri care vor fi “New entry”.
Informații și pe: Facebook

Așteptăm cu interes propunerile voastre!
Succes!

Dan Pierșinaru ( artist vizual, inițiator și organizator al platformei pentru bijuteria contemporană AUTOR, al expozitiei de bijuterie Extins | bijuterie contemporană si al târgurilor Autor și Marche de Noel. )