fbpx

Aplicație AUTOR 9

Aplicație AUTOR 9

Aplicație AUTOR 9 500 600 Dautor

Aplica pentru AUTOR 9
CEA DE-A NOUA EDIŢIE A TÂRGULUI BIANUAL DE BIJUTERIE CONTEMPORANĂ AUTOR, 20-21 APRILIE 2013.
Primul pas pentru a participa la Autor 9 este aplicația.
Aplicația este necesară pentru a vă exprima dorința de participare și pentru a putea trece prin procesul de selecție a designerilor ce vor fi prezenți în cadrul acestei ediții Autor. La Autor, editia de primăvară, toți designerii prezintă colecţii noi de bijuterii.
1. Aplicația va conține prezentarea a nouă bijuterii în forma lor finală, alături de conceptul colecției (nume, text, schițe, mood board etc).
O colectie nouă de bijuterii presupune prezentarea și susținerea unui concept personal și în concordanță cu viziunea și tehnica designerului/artistului care creează bijuterie de autor. Pe lângă conceptul propus în noua colecție, vom lua în considerare folosirea unor materiale de calitate, execuție și finisaje profesionale în realizarea bijuteriilor propuse.
2. Descrieți, apoi, modul în care noua colecție și bijuteriile vor fi expuse în cadrul târgului (imagini, schițe cu cote și text).
Există două variante de expunere: masă și sub formă instalațională. Încurajăm prezentarea bijuteriilor într-o forma cât mai originală și atractivă. Nu ignorați, însă, elementele practice și eficiente care susțin vânzarea și vizibilitatea bijuteriilor. Autor recomandă încadrarea modului de expunere într-un spațiu de 1.5 x 1.5 mp.
3. Secțiunea NEW ENTRY: Pentru cei ce aplică prima oară, pe lângă aplicația propriu-zisă vă rugăm să adăugați un portofoliu care să reprezinte conceptul şi direcţia create pană în acest moment.
Autor încurajează și promovează participarea noilor designeri care au datele necesare de a fi “New Entry”.
Important:
– Este de preferat ca aplicația și portofoliul să fie într-un format PDF.
– Daca trimiteți imagini individuale, acestea să nu fie mai mari de 350 kb/jpg.
– Arhiva/imaginile vor purta numele celui care aplică pentru târg. În cazul numelor de branduri, să fie trecute și datele persoanelor de contact (nume, e-mail, telefon).
-Adresa de e-mail unde se trimite aplicația: hello@dautor.ro
 4. Termenul limită pentru depunerea aplicaţiei este 15 martie 2013.
Atenţie, locurile sunt limitate, iar aplicaţiile depuse după termenul limită ar putea să nu fie luate în considerare.
Vom comunica rezultatele selecției după data de 25 martie 2013.
Sugestie: Fotografiile incluse în cadrul aplicației trebuie să aibă calitatea de a prezenta într-un mod simplu şi eficient bijuteria de autor creată de voi. Deci, keep it simple.
Așteptăm cu interes propunerile voastre!
Succes!
Echipa Autor – bijuterie contemporană