ART AUREA susține AUTOR 2016

ART AUREA susține AUTOR 2016

ART AUREA susține AUTOR 2016 550 707 Dautor

ART AUREA @ AUTOR 2016

Începând cu anul acesta, AUTOR are o rețea minunată de susținători internaționali, pe care îi apreciem și îi urmărim de când am început să creăm această comunitate de iubitori de bijuterie contemporană. Ne inspiră continuu, arată impecabil (ați văzut paginile și copertele lor?!) și redau cu focus subiectul bijuteriei contemporane de autor.
Ca și noi, echipa AUTOR, aceștia caută conținut excepțional, imagini perfecte și o promovare consistentă pentru talentații designeri de bijuterie contemporană pe care îi întâlnim.

Revista ART AUREA nu are nevoie de o introducere pentru cei mai mulți dintre voi și suntem extrem de bucuroși să anunțăm că sunt parteneri media ai AUTOR de acum înainte!

Dacă, cumva, este nevoie de o descriere a revistei, iată:
“Arta, manufactura și designul de înaltă calitate și stilurile de viață inspirate de acestea sunt temele pe care le abordăm. În jurnalul Art Aurea și pe noua noastră platformă online, încercăm să explicăm și să comunicăm cultura tradițională într-o manieră contemporană și inovativă. Cu mintea deschisă și fără prejudecăți, căutăm calitate artistică și manufactură extraordinară care transmit inspirație, frumusețe și profunzime, și apreciem, în special, mințile autentice, creative, și pe cei care iubesc excepționalul.”
Pasiunea acestora pentru domeniul bijuteriei contemporane de artă și dedicația domnului Ludwig pentru acest proiect ne inspiră în fiecare zi.

Vino la AUTOR pe 16 și 17 aprilie, la Grand Hotel du Boulevard, în București și obține propria revistă de la standul Chrome Yellow Books!