ART-UP ★ școala de bijuterie contemporană în centrul Bucureștiului

ART-UP ★ școala de bijuterie contemporană în centrul Bucureștiului

ART-UP ★ școala de bijuterie contemporană în centrul Bucureștiului 800 500 Dautor

Art-up, noua școală de bijuterie contemporană, acreditată de Ministerul Muncii cu specializarea „Bijutier Metale Prețioase”, împlinește un an de activitate.

Finalizarea programului educativ poate oferi celor care urmează cursul de începători o diplomă acreditată de Ministerul Muncii cu specializarea „Bijutier Metale Prețioase”.

Deși recent înființată, școala se bucură deja de încheierea unor proiecte reprezentative pentru bijuteria contemporană din Romania, printre care două workshop-uri realizate în colaborare cu Institutul Goethe și AUTOR, o participare la ediția a 19-a a târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR, o participare în cadrul Romanian Design Week și două ediții „Art-up – Ziua Porților Deschise”.

Fiecare eveniment a avut concursul artiștilor și designerilor de bijuterie din țară și de peste hotare, creatori de frumos deja consacrați sau entuziaști la început de drum.

Art-up oferă cursuri adaptate diferitelor nivele de pregătire în domeniul bijuteriei: de la Inception” – curs pentru începători, Workshop-uri de seară sau de weekend, până la „The Lord of the Rings” – curs pentru avansați, Tehnici variate de forjare, Curs filigran, Curs modelare în ceară”. Atente la nevoile celor care trec pragul școlii, profesoarele au creat cursuri pentru adulți sau pentru copii, cu program de zi, de seara sau de weekend, adresând-se chiar și celor ce doresc să își creeze singuri verighetele sau să facă un cadou personalizat.

Atât profesorii cât și colaborările realizate, recomandă Art-up drept o școală de bijuterie activă, dinamică, mereu in căutare de proiecte noi și interesante pentru cursanții ei, o școală de bijuterie creatoare de artiști si trenduri.

Cu o capacitate de maxim 10 locuri pe curs, Art-up, scoală de bijuterie contemporană, își dorește să ofere un maxim de atenție și informație fiecărui participant dornic să descopere secretele bijuteriei.

Pentru detalii despre cursuri, prețuri și oameni ce împart această pasiune comună, vă invităm la o vizită pe site-ul scolii sau direct la sediul ei, în căsuța cochetă din strada General Constantin Coandă nr. 29.