fbpx

Autor 11: the AAA prize sends you to Alchimia!

Autor 11: the AAA prize sends you to Alchimia!

Autor 11: the AAA prize sends you to Alchimia! 1300 600 Dautor

Dragi Autori,
avem pentru voi vești bune, și, oricât ne-ar plăcea să facem senzație cu noutăți spectaculoase chiar în preajma evenimentului Autor, nu vrem să vă ținem în suspans așa că iată, suntem în măsură să anunțăm premiul AAA – Autor Awesome Award pentru ediția a 11-a Autor: o bursă sub forma unui curs intensiv de două săptămâni la Alchimia School of Contemporary Jewellery din Florența!

Știm că știți deja ce înseamnă școala de bijuterie Alchimia și cât de completă, relevantă și edificatoare este o astfel de experiență, dar pentru cei mai nou veniți, iată câteva detalii în plus:
Alchimia, școala de bijuterie contemporană din Florența, a fost fondată in 1998 de catre Lucia Massei și Doris Maninger. Misiunea Alchimiei este de a transforma ceva „fără valoare” în „high quality” prin creativitate, abilități de lucru manual, imaginație și entuziasm.

Sistemul de studiu este axat pe studenți și individualitatea acestora, iar această metodă produce rezultate excelente, recunoscute internațional prin numeroase premii.

Cursurile intensive sunt predate one-to-one, fiecare student este ghidat individual pentru a garanta o dezvoltare a capacităților artistice ale fiecăruia. Programa nu este una fixă, iar participanții au posibilitatea de a se specializa fine pe partea tehnică, fie pe cea conceptuală.