AUTOR 2017 ★ pe 13 și 14 mai ★

AUTOR 2017 ★ pe 13 și 14 mai ★

AUTOR 2017 ★ pe 13 și 14 mai ★ 1282 737 Dautor

 

Provocatoare, efervescentă și conectată la prezent, bijuteria contemporană va antrena imaginația și gustul iubitorilor de nou la a 16-a ediție AUTOR. Aducem împreună artiștii internaționali de bijuterie, pe 13 și 14 mai, la Grand Hotel du Boulevard. 

Cea mai numeroasă selecție de artiști de până acum. Cea de 16-a ediție AUTOR este despre călătorii senzoriale și despre exercițiul permanent de a cunoaște sau redescoperi legătura vibrantă dintre bijuterie și lumea din jur. Dintre cei 180 de artiști care și-au înscris creațiile la AUTOR, 90 au fost aleși de juriu pentru a participa la ediția din acest an. Este cea mai numeroasă selecție de bijuterii prezentă vreodată la AUTOR!

La București, din toate colțurile lumii. La AUTOR 16 vei descoperi, în premieră pe anul 2017, cele mai noi colecții realizate de artiști din toate colțurile lumii, din România până-n Japonia, Argentina, SUA, Noua Zeelandă sau Australia. Creativitatea n-are granițe, e la fel de expansivă ca bijuteria de autor care crește-n valoare de la an la an, atunci când e admirată și purtată.

AUTOR <3 comunitate. Așa cum a făcut-o în ultimii 8 ani, AUTOR continuă să susțină dialogul activ dintre creatorii de bijuterie și publicurile acestora: pasionați, colecționari, galerii internaționale, distribuitori sau presă de specialitate. Juriul care a selectat colecțiile prezente la târg a fost format din Sofia Björkman, artist și fondator al galeriei Platina din Stockholm, Doris Maninger și Lucia Massei, directori ai școlii de bijuterie Alchimia din Florența, Ruudt Peters, profesor la școala de bijuterie din Olanda, Dan Pierșinaru, fondator AUTOR și Paulo Ribeiro, fondator al târgului Joya Barcelona. Tot la târg vei găsi și numărul 4 al revistei de artă contemporană AUTOR, lansat la început de mai, un alt motiv pentru care trebuie să fii acolo.

Hai să explorezi poveștile prezentului în bijuteriile de la AUTOR 16!

Antrenează-ți simțurile pentru călătorii neașteptate.