Încă te poți înscrie @ 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫 𝟚𝟘𝟚𝟘

Încă te poți înscrie @ 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫 𝟚𝟘𝟚𝟘

Încă te poți înscrie @ 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫 𝟚𝟘𝟚𝟘 1080 1080 Dautor

Suntem bucuroși să anunțăm că cea de-a 19-a ediție a Târgului Internațional de Bijuterie Contemporană 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫 𝟚𝟘𝟚𝟘 va avea loc în perioada 9 – 10 mai, în București, România. AUTOR s-a transformat într-o familie a iubitorilor de bijuterie contemporană, deschisă tuturor celor pasionați. Dincolo de rolul său de intermediar între purtătorii de bijuterii și designerii de bijuterii, AUTOR este o comunitate mereu gata să ofere calitate, autenticitate și unicitate.

➠ Înscrieri prelungite până pe 5 martie.

Înscrie-te AICI

Înființat în 2009, AUTOR s-a poziționat de-a lungul celor 18 ediții ca un târg inovator, un conector și un creator de context pentru talentele creative din domeniul bijuteriei contemporane și de artă – AUTOR este o platformă activă care încurajează și creează un dialog între designeri și publicul lor: consumatori, colecționari, distribuitori, mass-media specializate. Fiind singura platformă din Europa de Est, AUTOR ține mereu pasul cu noile tendințe, este întotdeauna activ pe social media și își reprezintă întotdeauna designerii cu mândrie prin intermediul site-ului său web, al revistei, al expozițiilor, al întâlnirilor și, cel mai important, prin intermediul ediției anuale a Târgului Internațional de Bijuterie Contemporană AUTOR.

Cum te poți înscrie la 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫 𝟚𝟘𝟚𝟘

Cine poate participa la AUTOR:

  • profesioniști în domeniul bijuteriei; artiști și colective din domenii creative care creează bijuterie contemporană și de artă din toată lumea – orice țară sau naționalitate;
  • galerii de bijuterie contemporană;
  • școli de bijuterie contemporană;
  • curatori cu proiecte de bijuterie specifice.

Procesul de selecție:

Un juriu internațional va selecta designerii participanți la AUTOR 2019 pe baza următoarelor criterii:

  • înscrierea unei noi colecții (prezentată pentru prima dată la Târgul AUTOR);
  • concept (idei puternice, piese cu semnificație);
  • originalitate (căutăm colecții autentice, personale);
  • respectarea principiilor contemporane ale bijuteriei (coerență / unitatea lucrărilor);
  • utilizarea inovatoare a materialelor și tehnicilor.

Taxele de participare:

Taxa individuală de bază începe de la 450 Euro

Inclus: promovarea înainte și după eveniment; standul (masă albă pentru bijuterii 120x68cm X 90 cm înălțime și scaun); branded tag cu numele și țara de origine; 3 invitații la târg; expunere în fața unei clientele atrăgătoare (aproximativ 3000 de persoane în două zile); ultimul număr al revistei AUTOR, care va fi lansat la jumătatea lunii aprilie; contact cu specialiști în domeniu, invitați de AUTOR; acces gratuit la cocktail-ul de primire, la conferințe și la after-party AUTOR 2020.

Colectiv I – max. 3 persoane – 1200 Euro

Colectiv II – max. 5 persoane – 1500 Euro

Inclus: promovarea înainte și după eveniment; standul (masă gri pentru bijuterii 250 × 120 cm X 70 cm înălțime și scaune); branded tag cu numele colectivului și țara de origine; 3 invitații la târg; expunere în fața unei clientele atrăgătoare (aproximativ 3000 de persoane în două zile); ultimul număr al revistei AUTOR, care va fi lansat la jumătatea lunii aprilie; contact cu specialiști în domeniu, invitați de AUTOR; acces gratuit la cocktail-ul de primire, la conferințe și la after-party AUTOR 2020.

Candidații din toate țările și naționalitățile sunt eligibili să participe la târg. Nu există restricții în ceea ce privește materialul, dimensiunea sau conceptul pieselor. Pentru a lua parte la procesul de înscriere, vă rugăm să efectuați o plată de 20 de euro (cu taxă inclusă), după finalizarea procesului de înregistrare.

NOUA dată limită pentru depunerea cererilor: 05 martie 2020.

Rezultatele selecției vor fi anunțate pe 9 martie. Nu ezitați să ne contactați pe următoarea adresă de e-mail pentru întrebări suplimentare & alte detalii: register@dautor.ro

Termenul de plată pentru artiștii selectați: 20 martie 2020.

Înscrie-te AICI