fbpx

Cum a fost la AUTOR 5

Cum a fost la AUTOR 5

Cum a fost la AUTOR 5 150 150 Dautor

[singlepic id=851 w=320 h=240 float=left]Cea de a cincea editie a singurului targ de bijuterie contemporana romaneasca, Autor, a avut loc la Sala Dalles, in weekendul de Florii, pe 16 si 17 aprilie.
Intre aproape 2700 de vizitatori pe parcursul celor doua zile ale desfasurarii evenimentului ne-am bucurat si am observat cu atentie 40 de colectii de bijuterie noi, special concepute pentru sezonul cald.
Prima premiera petrecuta in cadrul targului Autor 5 a fost demonstratia live de creatie de bijuterie a Scolii lui David Sandu care a adunat o multime de curiosi dar si foarte multi ‘prieteni’ ai domeniului si artisti sau designeri deja consacrati.
Ce-a de-a doua premiera, Forumul de tendinte sutinut de Ioana Nicolescu (fondatoarea biroului de stil Code Noir Style) s-a transformat firesc in discutii despre amenajari, directii in creatie, planuri de viitor ale celor ce au hotarat sa se indrepte in zona de design (vestimentar sau de accesorii).
Am avut parte atat de o zi cu nori multi, cat si de una cu soare (poate prima cu adevarat de primavara din 2011), ne-am regasit o multime de parteneri si prieteni dragi si am strans o multime de promisiuni si ganduri bune pentru editia de toamna a Autor, din octombrie 2011.
Va reamintim lista designerilor participanti la Autor 5. Acestia au fost: Ana Alexe, Iuliana Asoltanei, Alina Băncilă, Raluca Buzura, Alex Bălan, Cornelia Brustureanu, Alina Carp, Angela Ciobanu, Roxana Davidescu, Raluca Drăcea, Maria Filipescu, Eliza Labancz, Alexandru Lupu, Andra Lupu, Odette Lupu, Alis Lalu, Ana Marchetanu, Ina Moisi, Noha Nicolescu, Raluca Nicolaescu, Alina Panait, Izabella Petruţ, Daniela Pîrlea, Mădălina Răileanu, Oana Runcan, Liana Sălăgean, Ligia Stan, Carla Szabo, Oana Ţigănuş, Gabi Urda, Horaţiu Weiker şi brandurile MyPrecious Buzztard, Lady Magpie, LivingenBermudas, Lorina Bijoux, Buy Hand, Go Jewelry, Modamania, Cultmix.
Autor a fost sustinut cu entuziasm si profesionalim de Lenor Parfumelle si Vichy.
Targul de bijuterie AUTOR este un eveniment marca Extins Bijuterie Contemporana.
Ne reintalnim la toamna, stiti deja ! ☺
Va multumim ca ati fost alaturi de noi,
Echipa Extins.
Multumiri speciale: Simina Voican, Iulian Popa, Stefan Trifan, Ioana Nicolescu, Gabi Urda, Anca Popa, Mirela Niculae, Alin Mihalache, Elan Models.
[nggallery id=51]