AUTOR Award @ Central Saint Martins 2018

AUTOR Award @ Central Saint Martins 2018

AUTOR Award @ Central Saint Martins 2018 1440 900 Dautor

Platforma AUTOR este despre  bijuteria comporana și de artă. Despre pasiune și talent. Despre creativitate. Suntem mereu în căutare de noi colaborări cu entități care ne împărtășesc viziunea din lumea bijuteriei contemporane, tocmai pentru a întregi această comunitate.

Și suntem entuziasmați să anunțăm că începând cu acest an, vom oferi premiul AUTOR și la Central Saint Martins din Londra!
Astfel, AUTOR va premia unul dintre cei 40 de absolvenți ai departamentului de bijuterie BA Jewelry Design de la Central Saint Martins. Câștigătorul va beneficia de participare directă și gratuită și își va prezența colecția de bijuterie realizată în cadrul proiectului de absolvire la următoarea ediție a târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR (mai, 2019). De asemenea, va primi și un full page în următorul numărul al revistei tipărite AUTOR, precum și promovare timp de un an în mediul online al platformei AUTOR.
Premiile AUTOR sunt modalitatea prin care noi ne dorim să încurajăm și să sprijim creația unor designeri emergenți și a valida actul de creație prezent în muncă lor.
Expoziția studenților va fi deschisă pentru public în perioada 20 – 24 iunie, iar seară premiilor BA Jewelry Design va fi pe 21 iunie, moment în care vom înmâna trofeul AUTOR. O seară dedicată celor mai creative și proaspete colecții de bijuterie din cadrul Central Saint Martins.

De asemenea, ne face plăcere să anunțăm că, decanul facultății Central Saint Martins, departamentul BA Jewelry Design și un artist de talie internațională, Caroline Broadhead, a acceptat invitația noastră de a fi unul dintre membrii juriului pentru următoarea ediție a târgului AUTOR 2019.

Central Saint Martins este unul dintre cele mai renumite colegii artă și design, parte integrantă a Universității de Artă din Londra. Dedicarea lor merge către a produce reale schimbări atât sociale, politice, cât și ale mediului prin artă, design și performance.

Cursul de BA Jewelry Design caută studenți entuziaști, energici și pasionați, care sunt motivați în a defini și contura traseul bijuteriei contemporane. Se caută inovație și originalitate și se oferă la schimb o puternică legătură cu industriile creative. Acest curs se va mula perfect pentru oricine cu o adevărată pasiune pentru bijuterie, dornic să își dezvolte anumite aptitudini și deschis la noi oportunități, atunci când se oferă.

Cu siguranță, credem că acesta este începutul unei frumoase prietenii!