fbpx

AUTOR Magazine – THE HARD WORK ISSUE – Submissions

AUTOR Magazine – THE HARD WORK ISSUE – Submissions

AUTOR Magazine – THE HARD WORK ISSUE – Submissions 1000 674 Dautor


AUTOR Magazine este o revistă bianuală dedicată bijuteriei de autor și modului în care alegem să ne decorăm corpurile. Am lansat numărul zero anul trecut, la Autor 10 și acum ne pregătim de primul număr.
Pentru că bijuteria transgresează spațiile strict definite ale galeriilor sau târgurilor, pentru că e prezentă în viața noastră de zi cu zi, revista Autor oglindește această mobilitate.

THE HARD WORK ISSUE

În primul număr, pe care îl lansăm pe 7 mai, vorbim despre muncă. Pentru că mulți cred că e mai ușor decât este, pentru că și mai mulți nu au chef să muncească prea mult, pentru că și munca poate să fie sexi, glam și idealizată, la fel cum poate fi ridiculizată ca să treacă timpul mai repede.

SUBMISSIONS

Scrie, desenează, fotografiază, experimentează pentru AUTOR Magazine #1. Dacă ai o experiență în comun cu bijuteria contemporană, te vrem în revistă. Poți să faci instalații sau selfieuri, poți să scrii sau să creezi inele. Poți să fiii designer, fotograf, poet, om politic, bucătar. Poți să fii căsătorit cu un artist de bijuterie și să-i documentezi viața cu iphoneul.
Primim cu: pictorialul, bijuteria, artele vizuale&internetice, textele, mărturisirile, interviurile, proiectele.
Vrem: vizualuri puternice, texte sincere, intimitate și realitate.
Respectă tema doar dacă rezonează cu ce vrei să faci. Dacă nu, nu-i nimic. Îți așteptăm oricum materialele.
Trimite-ne ideile pe mag@dautor.ro până pe 31 martie, când începem să ne pregătim de print.
Până atunci, intră pe facebook pentru updateuri și indicii legate de primul număr: unde îl lansăm, cum o să fie coperta, cum a fost la ședința aia foto și ce bijuterii ne mai plac.

PARTENERI MEDIA

Revista AUTOR sprijină evenimentele și întâmplările din spațiul cultural cu care rezonează. Pentru orice tip de colaborare, așteptăm propuneri pe adresa redacției: mag@dautor.ro

SPONSORI

Propunerile de sponsorizare pot fi trimise pe adresa: hello@dautor.ro

ECHIPA AUTOR MAGAZINE

Dan Pierșinaru, editor-in-chief
Liana Vasilescu, publisher
Oana Tudoran, managing editor
Ștefan Trifan, creative director
Laura Mihai, contributor

Veți găsi primul număr al revistei Autor în rețeaua librăriilor Cărturești, în punctele de presă din București, la ediția cu numărul 11 a târgului Autor (17-18 mai 2014) și la Joya Barcelona (9-11 octombrie 2014).

Adresa redacției: mag@dautor.ro