AUTOR Magazine: RECIPROCITY – Call For Submissions

AUTOR Magazine: RECIPROCITY – Call For Submissions

AUTOR Magazine: RECIPROCITY – Call For Submissions 780 406 Dautor

Ne pregătim să umplem paginile celei de-a 5-a ediții a revistei AUTOR – THE RECIPROCITY ISSUE, ce va ieși din tipar în aprilie 2018. Și avem nevoie de tine!

RECIPROCITATE = o relație de influență reciprocă. Pe de o parte, un schimb continuu între corp și lucrurile pe care le deținem, de exemplu obiectele cu care alegem să îl împodobim. Un schimb potențat de amintiri, ficțiuni personale, de alegeri făcute din pasiune, de viață pur și simplu. Pe de altă parte, un alt nivel de reciprocitate este experimentat în relația permanentă dintre noi și lumea care ne înconjoară.
Dar reciprocitatea necesită un anumit grad de conștientizare. Un prim pas necesar este autocunoașterea. Pentru a trece de la reacția automată, la răspunsul conștient și la reciprocitate într-o relație, trebuie să ne cunoaștem pe noi înșine. Iar pentru o incursiune onestă în sine avem nevoie de o dorință puternică și de mult curaj.
În ultima ediție a revistei AUTOR am vorbit despre bijuterii care stimulează toate simțurile. În această ediție intenționăm să explorăm RECIPROCITATEA în bijuteria contemporană și de artă. Invităm aşadar toți artiștii de bijuterie contemporană din întreaga lume să împărtășească cu noi și cititorii noștri viziunea lor asupra acestui concept. Dacă sunteți artiști, designeri, producători de bijuterie, povestitori sau fotografi – acest apel este către voi! Faceți saltul și răspundeți cu îndrăzneală: Care este interpretarea voastră despre RECIPROCITATE? De ce alegeți bijuteria ca mijloc de exprimare? Cum vă raportați la bijuterii? Purtați bijuterii? Dacă nu… De ce nu?
Fiecare dintre noi îşi lasă amprenta energetică asupra bijuteriei – când o creăm, când o purtăm, când o atingem. Dar bijuteria – își lasă și ea amprenta energetică asupra noastră? Cum este exprimată RECIPROCITATEA în lucrările voastre? Ce se întâmplă cu creația voastră în raport cu lumea?
Revista AUTOR este despre bijuteria contemporană și de artă și relația sa unică cu corpul uman. Atinge și fii atins… Aceasta este șansa voastră de a FI revista – nu există limite pentru celebritate, așadar lăsați-vă purtați de imaginație către ceea ce puteți deveni alături de noi.
TRIMITE: bijuterie care iese în evidență, vizualuri puternice, povestiri oneste, voci autentice, unghiuri neașteptate, conexiune și intimitate. Căutăm proiecte despre bijuterie, editoriale foto, artă vizuală sau digitală, texte, interviuri, confesiuni.
Înscrierile se fac la mag@dautor.ro până la data de 18 martie 2018. Vom evalua și vom lua legătura cu voi dacă proiectul se potrivește cu tema și viziunea noastră.