AUTOR Magazine #5

AUTOR Magazine #5

AUTOR Magazine #5 1000 664 Dautor

RECIPROCITATEA pare să fie dincolo de orice.

Este oare o lege universală care ‘informează’ fiecare interacțiune? Se ascunde oare și în geneza procesului creativ? Ce au de spus arta, și bijuteria ca mediu artistic despre acest concept? Vă provoc la o călătorie alături de mine în care să descoperim diversele fațete ale reciprocității, așa cum au fost surprinse de unii dintre cei mai creativi dintre designerii noștii de bijuterie. Acceptați invitația?” – Niki Stylianou, designer de bijuterie contemporană și de artă, editorul AUTOR Magazine #5.


The Reciprocity issue a fost lansată! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și au răsfoit-o deja la petrecerea de lansare pe 25 aprilie, la HIII pe Popa Nan 82.
Anul acesta am primit peste 100 de materiale din toată lumea – un număr imens, care a făcut selecția foarte dificilă, mai ales că fiecare propunere avea ceva unic de oferit. Dar avem un număr limitat de pagini așa că a trebuit să alegem.

Ne bucurăm să anunțăm numele artiștilor pe care îi veți întâlni în numărul 5 al revistei AUTOR. Toate proiectele selectate au îndeplinit criteriile noastre: prezintă punctul de vedere al autorilor în mod autentic, provocând în același timp la dialog, au o bază conceptuală solidă, ilustrație puternică și răspund adecvat temei propuse: reciporitatea.
Adéla Schicker ★ Annamaria Mikulik ★ Aric Verrastro ★ Cleopatra Cosulet ★ Constantinos Papadoukas ★ Corrina Goutos ★ Demitra Thomloudis ★ Dongyi Wu ★ Frankie Moughton-Small ★ Jina Seo ★ Katja Turpeinen ★ Lavinia Rosseti as presented by Ilaria Ruggiero ★ Lucy Ganley ★ Maria Militsi ★ Niklas Link ★ Teodor Siminic ★ Triin Kukk ★ Wanshu Li ★ Xenia Deimezi ★ YunSun Jang

Ajunsă la numărul 5, AUTOR este o publicație independentă în limba engleză, tipărită în condiții grafice deosebite. AUTOR Magazine #5 reunește o serie de materiale dedicate proiectelor de bijuterie contemporană și de artă, create și dezvoltate chiar de designerii de la ediția actuală, fiind astfel un proiect artistic în sine.

Pentru mai multe informații, trimite-ne un email la mag@dautor.ro.