AUTOR pentru VIITOR – cel mai recent proiect educațional al platformei AUTOR

AUTOR pentru VIITOR – cel mai recent proiect educațional al platformei AUTOR

AUTOR pentru VIITOR – cel mai recent proiect educațional al platformei AUTOR 1080 1350 Dautor

„Autor pentru Viitor” ia naștere ca un proiect educațional bine definit și cu o misiune clară, avându-și deviza în sloganul „Viitorul are Autor Colectiv”, pe care l-am creat și lansat în 2013 în timpul protestelor pentru Roșia Montană. Acesta a devenit un simbol al platformei Autor și un manifest pentru educație și sinergie în construirea unui viitor în care fiecare dintre noi este deja sau poate fi un membru activ.

O bijuterie pentru tine, un ajutor important pentru viitorii designeri.

De 15 ani suntem deschizători de drumuri în bijuteria contemporană – a venit vremea să dăm mai departe meșteșugul nostru celor la început de drum.

O parte semnificativă din vânzarea acestor bijuterii-unicat și obiecte AUTOR va merge către proiectul educațional AUTOR pentru viitor, lansat la AUTOR 2024.
Platforma noastră va organiza în următorii ani un program complex de cursuri și workshop-uri dedicate pentru pregătirea tinerilor care își doresc să își perfecționeze viziunea artistică.

Este tributul nostru pentru un mâine care duce mai departe arta bijuteriei contemporane.

Primele ateliere creative și educaționale vor avea loc în Sudul Transilvaniei. Prin implicarea în aceste ateliere, copiii din Jibert, județul Brașov, nu doar că vor învăța noi abilități, dar vor avea ocazia să înțeleagă și să-și construiască un viitor în care frumosul și ceea ce îl creează sunt parte din el. Aceste activități, organizate de artiști și scriitori, îi ajută să-și descopere pasiunile și talentele, oferindu-le oportunități în viitor și lărgindu-le perspectivele.

Cum poți ajuta?

O parte din veniturile generate de la masa AUTOR vor fi redirecționate către această cauză educațională, sprijinind direct atelierele ținute de artiști, designeri și scriitori și oferindu-le copiilor din Jibert resursele necesare pentru atelierele creative. Acest proiect reprezintă mai mult decât simple activități recreative, dorind să aducă în zone lipsite total de posibilități un know-how și o experiență total nouă celor care vor participa. Fiecare achiziție făcută la AUTOR pentru VIITOR contribuie la educația și dezvoltarea copiilor, oferindu-le șansa de a-și construi un viitor mai bun și mai prosper.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la: hello@dautor.ro

Mulțumim pentru sprijin!