Beauty never sleeps @AUTOR 2019

Beauty never sleeps @AUTOR 2019

Beauty never sleeps @AUTOR 2019 1920 1080 Dautor

„Beauty never sleeps”. Cum evaluezi frumusețea unei bijuterii? E obligatoriu ca o piesă de bijuterie să fie frumoasă pentru ca tu, purtătorule, să devii mai frumos? Ce zici? 😉

Pe 20-21 aprilie, la Teatrul Național București, punem în scenă a XVIII-a ediție AUTOR. Adică sărbătorim 10 ani de AUTOR, moment în care vă lansăm o provocare. AUTOR 2019 pune reflectorul pe relația intrinsecă dintre bijuterie și frumusețe.

Am pregătit o incursiune curajoasă și provocatoare în universul sclipitor al bijuteriei contemporane și de artă, o oglindire pentru cel mai faimos concept – frumusețea – în cea mai „sociabilă” formulă de expresivitate – bijuteria contemporană și de artă.

Bijuteria tradițională se bazează pe istorie. Bijuteria contemporană propune un alt fel de mesaj și invită la descoperire. Te provoacă să vezi mai departe de obișnuit și să completezi propria frumusețe, prin concepte transpuse în bijuterie contemporană.

Târgul AUTOR este ocazia unică de a întâlni designeri emergenți, veniți din toate colțurile lumii, dar și creatori consacrați, premiați și recunoscuți în mediile bijuteriei contemporane internaționale, atent selectați de un juriu de renume.

Am selectat, la ceas aniversar, peste 100 de designeri internaționali de bijuterie contemporană și de artă. Patru continente. 27 de țări. Un juriu de prestigiu și o agendă plină de evenimente.

Varietatea de concepte și tehnici – de la bijuteria clasică până la 3D – combinația surprinzătoare de materiale – aur, silicon, argint, lemn, pietre semi-prețioase, porțelan, textile etc – este startul unei călătorii care îți va încânta privirea.

Premiile AUTOR își așteaptă – nerăbdătoare – artiștii. FOCUS ARTIST, Raluca Buzura, ne vorbește în porțelan despre „She’s” – cu substrat, despre frumusețe.

AUTOR. Pe 20 și 21 aprilie. La T.N.B.

Un weekend efervescent și creativ, în care te poți exprima cu originalitate, poți alege piesa de bijuterie care te reprezintă și îi poți da viață purtând-o.

Ești curios?

 

Photo & jewelry credits: Yuzhuo Fu, câștigătoarea premiului AUTOR @ Central Saint Martins. Yuzhuo va fi prezentă la ediția a XVIII-a a AUTOR, în 20-21 aprilie, la Teatrul Național București.

 

Photographer, MUA, set: Yili Liu
Model: Yuxing Jiang
Stylist: Ruoyi Yi