fbpx
Call for entries AUTOR 2020

Cea de-a 19-a ediție a Târgului Internațional de Bijuterie Contemporană AUTOR va avea loc pe 9 ▬ 10 MAI 2020, în București, România.

AUTOR este cel mai important eveniment din domeniul bijuteriei contemporane și al bijuteriei de artă din Sud-Estul Europei. Înființat în 2009, AUTOR s-a poziționat de-a lungul celor 18 ediții ca un târg inovator, creator de conexiuni și contexte pentru creativii din domeniul bijuteriei de artă. AUTOR s-a transformat într-o familie a bijuteriei contemporane, deschisă tuturor pasionaților. Dincolo de rolul său de intermediar între purtătorii de bijuterie și designerii de bijuterie, AUTOR este o comunitate mereu pregătită să ofere calitate, autenticitate și unicitate. Participanților la Târgul AUTOR li se va oferi întotdeauna acces la o clientelă deosebită și atractivă. AUTOR este o platformă mereu activă, care încurajează și creează dialog între artiști și publicurile acestora: consumatori, colecționari, distribuitori sau canale media specializate.

Participanți din toate țările și de toate naționalitățile sunt eligibili să participe la târg. Nu există restricții în privința materialului utilizat, mărimii sau conceptului pieselor de bijuterie. Pentru a lua parte la înscriere și pentru a o valida, vă rugăm să efectuați o plată de 20 de euro (taxe inscluse) după finalizarea procesului de înregistrare.

Procesul de înscriere:

  1. Completează formularul de mai jos.
  2. Efectuează plata de 20 de euro (taxe inscluse) după finalizarea procesului de înregistrare.
  3. Termenul limită pentru înregistrare:  24 Februarie 2020.
  4. Confirmarea înregistrării: 1 Martie.

◉ Mai multe detalii despre program și texe AICI 

Brand details

Your artist name or the name that people know you or your jewelry for.
 

Designer/s details

Your designer name
 

Collection details

 

Are you online?

Social Networks?

 

Main contact