fbpx
Call for entries AUTOR 2020

Cea de-a 19-a ediție a Târgului Internațional de Bijuterie Contemporană AUTOR va avea loc pe 9 ▬ 10 MAI 2020, în București, România.

Fondat în 2009, AUTOR s-a poziționat de-a lungul celor 19 ediții ca un târg inovator, creator de conexiuni și contexte pentru creativii din domeniul bijuteriei contemporane și de artă. Dincolo de rolul său de intermediar între purtătorii de bijuterie și creatorii de bijuterie, AUTOR este o comunitate mereu pregătită să ofere calitate, autenticitate și unicitate. AUTOR este o platformă mereu activă, care promovează, încurajează și creează dialog între artiști și publicurile acestora: consumatori direcți, colecționari, galeriști sau specialiști în domeniu.

Artiști din toate țările și de toate naționalitățile sunt eligibili să participe la târg. Nu există restricții în privința materialului utilizat, mărimii sau conceptului pieselor de bijuterie.

Pentru a valida înregistrarea la târgul AUTOR, vă rugăm să efectuați și plata de 20 de euro (taxe inscluse) după finalizarea procesului de aplicare.

Pași în procesul de înscriere:

  1. Completează formularul de mai jos.
  2. După finalizarea procesului de înregistrare efectuează plata de 20 de euro.
  3. Noul termen limită pentru înregistrare:  5 martie.
  4. Răspunsurile în urma jurizării vor fi date dupa 15 Martie.

Brand details

Your artist name or the name that people know you or your jewelry for.
 

Designer/s details

Your designer name
 

Collection details

 

Are you online?

Social Networks?

 

Main contact