Colecția de bijuterii a lui Jiashi Ying: O călătorie senzorială prin natură și emoții

Colecția de bijuterii a lui Jiashi Ying: O călătorie senzorială prin natură și emoții

Colecția de bijuterii a lui Jiashi Ying: O călătorie senzorială prin natură și emoții 800 800 Dautor

Colecția de bijuterii a lui Jiashi Ying, inspirată de natură și emoții, va fi expusă la AUTOR, Târgul de Bijuterie Contemporană, care va avea loc în perioada 6-7 mai în București, România. Descoperiți frumosul și complexitatea lumii celulare prin intermediul pieselor ei rafinate, fiecare dintre ele fiind concepută pentru a încuraja persoanele să își exploreze emoțiile și să se conecteze cu lumea din jurul lor într-un mod semnificativ și profund.


Bijuteriile create de Jiashi sunt un limbaj care comunică emoții, conectând trecutul și prezentul. Prin intermediul artei sale, ea îi invită pe indivizi să se implice cu simțurile lor și să îmbrățișeze puterea emoțiilor. Pasiunea lui Jiashi pentru natură și materiale unice se reflectă în fiecare piesă pe care o creează.

Jiashi Ying – pasiunea pentru natură

Jiashi Ying, născută în Wuhan, China, a fost influențată de pasiunea mamei sale pentru confecționarea de bijuterii și croșetat încă de la o vârstă fragedă. După ce s-a mutat în Statele Unite în 2015, Jiashi și-a urmărit visele artistice, absolvind Universitatea din Evansville cu diplome în matematică și terapie prin artă în 2020. Jiashi și-a continuat studiile la Colegiul de Artă și Design din Savannah, unde în prezent urmează un Master în Arte Plastice în Bijuterie.

CELLUAR UNIVERSE AUTOR DISPLAY

CELLUAR UNIVERSE AUTOR DISPLAY

În colecția sa, Jiashi creează un univers celular inspirat de convingerea ei că în celule pot exista personalități pe care nu le putem vedea. Fiecare piesă este concepută cu forme unice care au personalități distincte. Sfera este principala formă folosită, reprezentând esența structurilor celulare și deținând o valoare simbolică semnificativă.

Creații cu personalități unice și semnificații profunde

Ea a explorat diferite forme cu personalități distincte și a creat două personaje distincte – unul morocănos și celălalt un copil de grădiniță drăguț. și sunt menite să pună în lumină ideea că fiecare organism viu, indiferent cât de mic sau aparent nesemnificativ, are un rol unic și semnificativ de îndeplinit în marea schemă a lucrurilor.

CELLUAR UNIVERSE AUTOR DISPLAY

CELLUAR UNIVERSE AUTOR DISPLAY

Scopul ei este ca cei care îi privesc arta să recunoască și să aprecieze frumusețea și complexitatea lumii celulare și rolul vital pe care aceasta îl joacă în existența noastră.

„Universul celular” al lui Jiashi Ying la AUTOR pe 6-7 mai

Colecția nu este doar uimitoare din punct de vedere vizual, ci are și o semnificație mai profundă care încurajează privitorii să aprecieze frumusețea și complexitatea lumii celulare și rolul vital pe care îl joacă în existența noastră. Abordarea unică a lui Jiashi în ceea ce privește designul bijuteriilor creează un mediu bogat în senzorial, care încurajează indivizii să își exploreze emoțiile și să se conecteze cu ceilalți la un nivel mai profund.

CELLUAR UNIVERSE AUTOR DISPLAY

CELLUAR UNIVERSE AUTOR DISPLAY

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei colecții de bijuterii unice și captivante, nu uitați să vizitați „Universul celular” al lui Jiashi Ying la AUTOR pe 6 și 7 mai. Inspirate de pasiunea sa pentru natură și de credința sa față de semnificația fiecărui organism viu, bijuteriele lui Jiashi vor impresiona și inspira cu siguranță. Nu ratați această ocazie de a experimenta creațiile ei provocatoare la unul dintre cele mai captivante evenimente de bijuterie ale anului, AUTOR.