Creativitate și antreprenoriat în bijuterie

Creativitate și antreprenoriat în bijuterie

Creativitate și antreprenoriat în bijuterie 1642 1095 Dautor

Sâmbătă, 27 mai 2017, la Mezanin, Palatul Universul a avut loc conferința Autor: Bijuterie contemporană și valențe antreprenoriale, conferință aflată sub umbrela  Show OFF Romanian Design Week, un program ce a reunit toate evenimentele inspirate de UniCredit Bank, conexe expoziției centrale.

Subiectul principal al sesiunii a fost despre cum creativitatea în bijuterie merge mână în mână cu aplicarea unor reguli antreprenoriale testate și prezentate de trei inițiatori cu experință în domeniu. Conferința a luat forma unei discuții deschise între speakerii care au ghidat dialogul și participanții care au venit cu întrebări complementare temelor discutate.

Cei trei speakeri – Anca UngureanuAlina Carp si Dan Piersinaru au reușit pe parcursul discuției să puncteze cele mai importante obiective în ce privește regulile antreprenoriale aplicate în domeniul creativ: decizia de a fi un creativ în domeniul bijuteriei ca factor personal, importanța brandingului personal, a poziționării corecte pe piață și a celei mai bune vizibilități față de publicul căruia i se adresează. Cei trei au venit cu soluții aplicate pentru diferite situații și au dat participanților răspunsuri hands-on la întrebările lor.

Anca Ungureanu este unul dintre promotorii activi ai antreprenoriatului și inițiator al programului Academia Minților Creative. Alina Carp este autor de bijuterie contemporană cu o prezență la cele mai importante expoziții de bijuterie contemporană, iar Dan Pierșinaru este artist vizual, fondatorul și organizatorul târgurilor Autor, Noel & Materia.

Conferința AUTOR – Bijuterie contemporană și valențe antreprenoriale – face parte din circuitul special Show OFF Romanian Design Week și este susținută de UniCredit Bank și Academia Minților Creative.