fbpx

Cum te pregătești de AUTOR 2017

Cum te pregătești de AUTOR 2017

Cum te pregătești de AUTOR 2017 600 410 Dautor

 90 de artiști de pe 5 continente te așteaptă în weekend la Grand Hotel du Boulevard

Urmează weekendul descoperirilor, weekendul AUTORILOR. Weekendul întâlnirilor neîntâmplătoare. Tu, noi și 90 de artiști de artiști din 29 de țări. Ne vedem la Grand Hotel du Boulevard. AUTOR 2017.

Programul 
Sâmbătă: 11.00 am – 8 pm. Duminică: 11:00 am – 8 pm.
AUTOR, singurul târg de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est are loc la Grand Hotel du Boulevard, situat pe Bulevardul Regina Elisabeta nr 21, în zona Universitate, la intersecția cu Calea Victoriei. Ajungi simplu cu orice mijloc de transport care te lasă la Universitate, sau cu mașina – există o parcare subterană generoasă în zona Universitate. Intrarea la AUTOR costă 10 lei.

Ce e de văzut, de auzit și de simțit în 2 zile de AUTOR
Anul acesta am pregătit cea mai mare selecție de artiști prezenți vreodată la AUTOR. 92 de artiști,  de peste tot, chiar și din colțurile exotice ale lumii la care-ți zboară mintea când te gândești la vacanțe: Guatemala, Japonia, Venezuela, Colombia, Australia, Peru, și câte și mai câte. Vei descoperi că bijuteria contemporană e un univers senzorial. Enjoy!

Ce găsești la AUTOR, pe lângă bijuterie contemporană
Ediția AUTOR 2017 e despre simțuri, așa că ți-am pregătit și câteva experiențe de gust, create de artizani talentați. Te așteaptă la AUTOR dulciuri și patiserie rafinată de la Pain Plaisir, înhețată artizanală de la Moritz Eis și cafea minunată de la Beans & Dots. Suficientă energie pentru un tur de forță AUTOR.

AUTOR 2017 e inspirat de UniCreditBank#UniCreditBank #BancaMintilorCreative

Cu sprijinul: Brigada de Voluntari, Băiatul cu Flori, Equitone. Parteneri media: Radio Guerrilla, Elle, Glamour, Iqads, Haute Culture, Experience Bucharest, Times New Roman, Designist, Visuell.ro, Modernism.ro, Scena9, DecatORevista, Dreamingof.net, Zeppelin, IGLOO Magazine, ZOOT Magazine, Bucharest Fashion Film Festival.

 #trainyoursenses