fbpx

CURRENT OBSESSION susține AUTOR 2016

CURRENT OBSESSION susține AUTOR 2016

CURRENT OBSESSION susține AUTOR 2016 550 789 Dautor

Începând cu anul acesta, AUTOR are o rețea minunată de susținători internaționali, pe care îi apreciem și îi urmărim de când am început să creăm această comunitate de iubitori de bijuterie contemporană. Ne inspiră continuu, arată impecabil (ați văzut paginile și copertele lor?!) și redau cu focus subiectul bijuteriei contemporane de autor.
Ca și noi, echipa AUTOR, aceștia caută conținut excepțional, imagini perfecte și o promovare consistentă pentru talentații designeri de bijuterie contemporană pe care îi întâlnim.

CURRENT OBSESSION se alătură AUTOR în promovarea designerilor acestei ediții a târgului către o audiență cât mai mare.

“CURRENT OBSESSION este o platformă tânără, cros-disciplinară și o revistă independentă care discută despre bijuteria contemporană în contextul culturii vizuale actuale. Încurajăm dialogul în jurul bijuteriei contemporane, căutăm subiecte comune care leagă bijuteria contemporană de alte discipline și inițiem colaborări dinamice cu domeniul artei, designului și modei.”

Vino la AUTOR pe 16 și 17 aprilie, la Grand Hotel du Boulevard, în București și obține propria revistă de la standul Chrome Yellow Books!