Christina Brampti Contemporary Jewelry
Christina Brampti Contemporary Jewelry

Christina Brampti @ HOMI 2022

UK

Christina Brampti este un designer născută în Grecia și stabilită la Atena. După ce a studiat arte grafice și apoi decorațiuni la Colegiul de Artă și Design VAKALO, prima școală de arte aplicate din Grecia, a luat primele lecții de creație de bijuterii de la sculptorul Janine Baet. În anul 2000 a început să creeze propriile bijuterii făcute manual, iar în 2002 s-a alăturat echipei de design a unei cunoscute companii din acest sector. După ce a realizat o serie de bijuterii bazate pe sculpturi textile, în 2004 a dezvoltat Christina Brampti Contemporary Jewelry, specializată în conceperea unei linii de bijuterii fără anotimpuri, care păstrează un echilibru uimitor între rezistență, designul îndrăzneț și stilul modern.

Christina Brampti Contemporary Jewelry experimentează mereu limitele bijuteriilor tipice și, prin urmare, mai multe piese au fost expuse și la Muzeul Guggenheim din Veneția, la Muzeul de Artă Modernă din San Francisco, la Muzeul Picasso din Barcelona și la magazinul Muzeului Benaki din Atena.

HOMI Fashion&Jewels este evenimentul în care stilul și designul se întâlnesc, dând naștere unor propuneri originale și idei inovatoare:  www.homifashionjewels.com