Georgia Charal
Georgia Charal

Georgia Charal @ HOMI 2022

UK

Georgia Charalampopoulou a studiat tehnica bijuteriilor făcute de mână și a designului de bijuterii, specializându-se în tehnici de laborator și în argint. După absolvire, Georgia și-a înființat propriul brand „Georgia Charal Art Jewelry„. Creativitatea și inovația încep cu o viziune care se concentrează pe crearea de bijuterii de lux elegante și exclusiviste, realizate manual, de calitate superioară.

Despre bijuterii:
Designerul lucrează cu materiale metalice fine de cea mai bună calitate pentru uzul zilnic și pentru ocazii speciale transformându-și creațiile în opere de artă ce pot fi purtate. Ea se inspiră din diverse materiale, iar colecțiile unice realizate manual prezintă piese intrigante de bijuterii sofisticate, pentru a ieși în evidență prin stil și viață. Rezultatul este o colecție versatilă de bijuterii intrigante, care servesc ca punct focal expresiv sau ca punct de atracție discret, pentru a completa și a ridica stilurile individuale.

HOMI Fashion&Jewels este evenimentul în care stilul și designul se întâlnesc, dând naștere unor propuneri originale și idei inovatoare:  www.homifashionjewels.com