Lara Adkins ✦ 𝘼𝙐𝙏𝙊𝙍 𝘼𝙬𝙖𝙧𝙙

UK

Născută într-un mic sat englez, Lara Adkins a crescut cu aspirația de a se muta în „marele oraș”, motivată de pasiunea ei pentru artă și modă. Obișnuia să stea pe câmp, cu blocul de desen, și să se cufunde sub soare în timp ce desena ore în șir. Pornind cu aceste influențe boeme, Lara a simțit că devine una cu împrejurimile sale, îmbinând experiențele și înglobându-le în arta ei.

După ce a lucrat cu o gamă largă de materiale și tehnici, Lara a știut că dorește să facă parte din industria creativă și a început pregătirea academică în acest sens, căutând o specializare care să o atragă. A ajuns să se mute definitiv la Londra, unde a studiat la Central Saint Martins, obținând o diplomă în bijuterie. Lara tocmai a absolvit și speranțele ei sunt să aducă acest sentiment de emoție reală în bijuteriile pe care le creează, atât la nivel personal, cât și individual.

Lara Adkins este câștigătoarea AUTOR Award x CSM 2021 BA alumni și ne arăta cum bijuteria oferă o nouă abordare asupra timpului și a fragilității vieții: „Cred că sensul și valoarea unui obiect sunt înțelese cel mai profund prin atingere”.