Maria DIANA

UK

„Sunt interesată de toate disciplinele legate de artă și creativitate. Am ales să fac bijuterii, pentru că îmi place să cred că sunt mici piese de artă care au privilegiul de a călători cu ușurință în jurul lumii.” Bijuteriile create de Maria Diana își propun să inoveze fără a neglija stilul. Dorind să exploreze noi frontiere în exprimare, Maria Diana oferă o interpretare modernă, folosind materiale neconvenționale, pentru bijuterii clasice și exclusiv feminine, cum ar fi colierele de perle. Brățările și colierele sale sunt realizate din perle de porțelan cu inserție din aur și platină. Fiecare piesă din colecția ei este unică și reunește stil, cercetare, tradiție și inovație. Bijuteriile ei au fost expuse în muzee și magazine internaționale, printre care Muzeul V&A (Londra), La Pedrera (Bracelona), Mitsukoshi (Tokyo), Mad Museum (New York), World Trade Center (Dubai)și Norton Museum (West Palm Beach, Florida).

Despre bijuterii:
Maria folosește porțelan, gresie și ceramică pentru creațiile sale, pe care le îmbogățește cu materiale prețioase precum aurul și platina. Datorită bogăției de tehnici de prelucrare, aceste materiale îi oferă motive pentru a explora noi frontiere expresive.

Expoziția HOMI Fashion&Jewels este evenimentul în care stilul, designul și cercetarea se întâlnesc, dând naștere unor propuneri originale și idei inovatoare:  www.homifashionjewels.com