MATUTA GIOIELLI

UK

Matuta Jewels este un proiect născut din pasiunea Cristinei Serafini Sauli pentru bijuterii, pietre semiprețioase și metale. Arhitect și designer de profesie, a creat întotdeauna bijuterii.

Bijuteriile Matuta sunt inspirate de arhitectură, artă modernă, pictură și sculptură: întotdeauna o natură puternică iese mai presus de toate, care ironizează și se joacă cu dimensiunea și structura. 
Arhitect și designer, Cristina a creat întotdeauna bijuterii. Lucrările ei iau viață din medierea dintre natură și structură: pietre semiprețioase rare, unice și imperfecte în mod natural se îmbină cu geometrii metalice riguroase; sau pietre și cristale „perfecte” sunt montate cu elemente metalice lucrate cu ciocanul, în forme organice în care sudurile devin protagoniste. Creațiile sale includ lanțuri, inele, pandantive și brățări din argint, alamă și bronz pietre neobișnuite din India, Indonezia și Africa.

Despre bijuterii:
Toate piesele sunt creații unicat și realizate manual. Bijuterii din bronz realizate cu ajutorul vechiului procedeu de ceară pierdută; realizate în întregime în Italia de artizani calificați, folosind tehnicile de înaltă bijuterie.

Expoziția HOMI Fashion&Jewels este evenimentul în care stilul, designul și cercetarea se întâlnesc, dând naștere unor propuneri originale și idei inovatoare:  www.homifashionjewels.com