fbpx

DOR de AUTOR Pop-Up Shop • 19 & 20 Iunie

DOR de AUTOR Pop-Up Shop • 19 & 20 Iunie

DOR de AUTOR Pop-Up Shop • 19 & 20 Iunie 1080 1080 Dautor

dor de autor

Se întâmplă.

DOR de AUTOR Pop-Up Shop, un eveniment marca AUTOR, dedicat iubitorilor de bijuterie contemporană, vă așteaptă pe 19 și 20 iunie, între orele 11:00 și 20:00, la ARCUB – Hanul Gabroveni, Strada Lipscani, nr 84-90.

Cu un sentiment de sărbătoare, vă dăm întâlnire într-un spațiu al bijuteriei contemporane, un loc pentru conexiunea directă cu ceea ce ne bucură și ne încântă: frumusețe, creativitate & dialog. ≈Un warm-up cerut și dorit înainte de AUTOR 2021, Târgul Internațional de Bijuterie care va avea loc în această toamnă.

Printre designerii și brandurile prezente se numără Miruna Belicovici, Lucienne Buga, Cleopatra Coșuleț, Made by Mura, Iuliana Asoltanei, MesteshukarButiq, Gena Tudor, Anayd Blu, Karakter, Carmen Gherghe, Lucica Rus, Maria Paltin, Gligor Kusmanovski, Isabela Groza, Diana Cojocaru & Luviane Atelier de Parfumerie.

•••

AUTOR este singura platformă din estul Europei dedicată exclusiv bijuteriei contemporane și de artă. AUTOR comunică pe diverse niveluri și prin diferite medii: evenimente fizice ca târgul internațional sau expozițtii curatoriate, revista AUTOR tipărită, premiile internaționale și o arenă digitală versatilă. Platforma a devenit un creator de contexte, concepte și comunități creative, iar Dor de Autor Pop-Up Shop este o astfel de inițiativă.

 

Sâmbătă, 19 iunie & Duminică, 20 iunie

Între orele 11:00 și 20:00

Biletele se pot achiziționa online, dar și la intrare pe perioada evenimentului.