fbpx

Elinor Cohen

Elinor Cohen

Elinor Cohen 500 500 Dautor

AUTOR este o poveste imaginată și construită de oameni pasionați, care inspiră prin curaj și originalitate. Vrem să îi descoperi și să te motiveze prin istoria lor și prin ceea ce creează.

Sunt designer și creez bijuterie contemporană sub brandul Eli Art to Wear, în Israel. Am absolvit Shaenkar College of Engineering and Design, under urmez și programul de masterat. Viziunea mea este să creez artă și design prin bijuteriile mele. Piese de artă purtabilă. Designul începe printr-un proces de observare a unui om lângă o structură. Desenez mai întâi structura, carapacea, o formă care există și separat. Apoi transpun obiectul de pe corp într-o bijuterie. Folosesc arta abstractă pentru a îmblânzi aspectul arhitecturii.
Care sunt principalele concepte transpuse în piesele tale?
Viziunea mea este să creez artă și design prin bijuteriile mele. Piese de artă purtabilă. Designul începe printr-un proces de observare a unui om lângă o structură. Desenez mai întâi structura, carapacea, o formă care există și separat. Apoi transpun obiectul de pe corp într-o bijuterie. Folosesc arta abstractă pentru a îmblânzi aspectul arhitecturii.
Cu ce material ți-ar plăcea să experimentezi, dar încă nu ai avut ocazia?
Mi-ar plăcea să lucrez cu polimeri.
Cum l-ai descrie pe cel / cea care îți poartă bijuteriile?
Cel / cea care îmi poartă creațiile iubește arta și designul. E o persoană care are propria viziune despre modă.
Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit până acum?
Cred că cel mai bun sfat primit despre design este să fii sincer cu tine și să îți urmezi instinctele, iar despre viață: să văd totul printr-un filtru pozitiv.
Ce bijuterie ai fi dacă ai fi bijuterie?
Probabil că aș fi un inel – sunt o persoană care înconjoară oamenii ca un inel. Sunt stabilă în relație cu ceilalți.