AUTOR ▰ Târg Internațional de Bijuterie Contemporană
Ediția ②⓪

6 ▬ 7 mai ◆ Palatul Oscar Maugsch ◆ Piața Universității

Două zile cu:

• 𝟔𝟎 de designeri;
• 𝟐𝟑 țări reprezentate;
• Peste 𝟑𝟎𝟎𝟎 de bijuterii;
• 𝟐𝟎 ediții, 𝟏𝟒 ani de AUTOR.

AUTOR 2023 ▰ Un nou manifest al bijuteriilor statement

Întâlnirile cu AUTOR sunt de fiecare dată speciale, dar ediția aniversară AUTOR 20 de anul acesta va fi absolut extraordinară! Am pregătit o selecție excepțională de bijuterii unicat de la mai bine de 60 de designeri din toată lumea ▰ interpretări spectaculoase cu materiale inedite și formelor neașteptate. Ne întâlnim doar o dată pe an într-un eveniment care este singular în această parte a Europei, dar are o forță globală.

⬇⬇⬇

Vii și tu?

JOIN EVENT
Târg de bijuterie la Palatul Oscar Maugsch

➜ Vom fi la Palatul Oscar Maugsch, chiar la Universitate, trebuie doar să cauți intrarea din Str. Toma Caragiu. Este gazda perfectă pentru AUTOR #20, un spațiu arhitectural monumental de început de secol 20 al cărui spirit translatează prezentul pentru a ne da voie să aruncăm un ochi în viitor ➜ bijuteria contemporană are această forță de a redesena granițele timpului și a le transforma într-o trăire foarte personală.

Puneți-vă pantofii de dans și haideți la Palat. Bijuteriile le găsiți acolo.

Preview with a view: selecție de tentații

AUTOR 20 este creat cu tine în minte. Cele peste 3 000 de bijuterii care vor fi prezentate acolo au fost create pentru tine. ◆ Cei mai inspiraționali designeri vor fi acolo pentru tine. ◆ Tu doar vino și lasă-ne să te fermecăm să-ți arătăm ce avem nou (din nou)!

Singura ocazie să achiziționezi bijuterie de la creatori.
Cumpără bilete online!
Descoperă ofertele limitate!
FOCUS ARTIST: Rita Martinez ◆ Odorarium ◆

Colecție prezentată în premieră la AUTOR #20 de câștigătoarea de anul trecut a Autor Awesome Award, cel mai important premiu al Târgului, are în centru materializarea obsesiei artistei pentru mirosuri. Este o călătorie personală și istorică care vorbește despre rolul semnificativ al mirosurilor în diferite culturi, religii și experiențe personale. Este o poveste spusă în cupru ca material ales pentru culoarea sa, care este istoric legată de foc, aceeași căldură care permite florilor să înflorească și să producă parfumurile lor.

DESCOPERĂ: Designerii AUTOR 2023
Fii designerul propriei colecții de bijuterii contemporane unicat!
Hai la AUTOR 20!