AUTOR Fair, edition no4

AUTOR Fair, edition no4

AUTOR Fair, edition no4 150 150 Dautor


Pe 2 şi 3 octombrie 2010 Autor nr.4 a dat startul la toamnă şi la un nou sezon de bijuterii contemporane!

Sala Dalles a reunit 40 de designeri ce au conceput instalatii inedite, toate creând un climat artistic superprietenos în interiorul locaţiei. Vizitatorii târgului s-au plimbat cu lejeritate între corpurile concepute pentru bijuterii. Dintre cele mai surprinzătoare expuneri amintim ciupercile gigant ale Romanei Ţopescu, teatrul în miniatură conceput de Ioana Matei pentru colecţia Sfânta Scândură, platforma 3D a Oanei Niculae pentru Radha Bijoux, animăluţul SF al On Skin, iepuraşul Moko al Carlei Szabo (sosit la Dalles cu „întăriri“ speciale de morcovi la căniţă), oglinzile Veronicăi Tărcatu cu mesajul „Look at you”, ce ne relevau delicat autenticitatea propriilor fizionomii şi trupa de cateluşi foxterier din carton, gândiţi de Agnes Lukacs pentru colecţia sa de debut, Hilibi Fruji. Am admirat bijuterii curajoase, ne-am întâlnit toţi prietenii şi am discutat despre sezonul nou şi tendinţe, ne-am bucurat de prezenţa unui public variind între 8 luni şi 80 de ani, toţi la fel de încântaţi de cele câteva ore petrecute la AUTOR 4.

Vizitatorii au fost predominat persoane preocupate direct de bijuteria de autor contemporană iar atmosfera celor doua zile de târg a animat chiar şi începutul evident al toamnei. Ne-au admirat şi ne-au onorat cu prezenţa David Sandu, Doina Levintza, Dan Coma, Lena Criveanu, Mihaela Dedeoglu, Delia Opran, Alma Redlinger, Marina van Weddingen sau Oana Teodorescu.
Aşa cum v-am obişnuit şi parteneriatele create de noi sunt cele ce doresc să încurajeze arta şi bijuteria contemporană.

Evenimentul i-a avut ca susţinători, pentru cea de-a doua oară, pe cei de la Vichy. Ei au acordat premiul pentru cea mai buna colecţie de designer Angelei Ciobanu, pentru naturaleţea unghiurilor ‘desenate’ de creaţiile sale şi mai ales pentru curajul de a pătrunde în branşă cu o serie conceptuală puternică, de neuitat.

Vă mulţumim că ne-aţi fost alături şi ne reîntâlnim la urmatoarele ediții.