fbpx

Maria Dumitrascu Paltin

Maria Dumitrascu Paltin

Maria Dumitrascu Paltin 2448 3264 Dautor
Brand Details
Brand Name:
Maria Dumitrascu Paltin

 

Participation Type
Individual

 

Designer/s details
Maria Dumitrașcu Paltin

 

Sunt arhitect si am facut întotdeauna bijuterii. Acum cativa ani lucram in plexiglas, apoi dupa o pauza mai lunga am descoperit portelanul.
A trecut un an de cand modelez si iata ca a rezultat aceasta colectie. Pentru mine modelatul este terapeutic, forma pe care o prinde portelanul este magica. Intreg procesul, de la stadiul de biscuite si pana la ultima ardere in urma picturii cu aur este un sir de transformări surprinzătoare.

 

Collection details
Name of the collection:
Discover the world within

 

Description of the collection:

Tema primei mele colectii unitare este o lume fantastica care imbina elemente vegetale terestere cu elemente marine- corali in special. Am incecat sa exprim legatura fragila dintre elemente, dragostea pentru natura si fragiliteatea lumii acvatice intr-o lume sufocata de poluare. Este o lume ce trebuie descoperita si purtata pentru a-i da valoare si inteles. Repetarea anumitor elemente se datoreaza cautarii formei perfecte, este o cautare continua ce a dus la aceste piese.
Toate accesoriile sunt realizate din portelan translucent glazurate cu glazuri fara plumb. Cerceii au accesoriile din argint. Brosele au prinderi tip pin.
 

Collection Pictures:
4 votes, average: 2.25 out of 54 votes, average: 2.25 out of 54 votes, average: 2.25 out of 54 votes, average: 2.25 out of 54 votes, average: 2.25 out of 5
Trebuie să fii membru înregistrat pentru a evalua asta.
Loading...
Please confirm your vote
2 Comments