fbpx

Premiul AUTOR – Vichy

Premiul AUTOR – Vichy

Premiul AUTOR – Vichy 1200 800 Dautor

Angela Ciobanu Autor

La cea de a patra ediție a târgului de bijuterie AUTOR din luna octombrie 2010, Angelei Ciobanu îi revenea premiul acordat de Vichy pentru cea mai buna colecţie de bijuterie și cel mai bun debut. Iar pentru că la mijlocul lunii ianuarie a avut loc, la Paris, evenimentul de lansare a unui nou produs aparţinând brand-ului Vichy, echipa Vichy România a elaborat împreună cu designerul un proiect menit să marcheze atât lansarea produsului, cât şi  cei 80 de ani de existenţă pe piaţa internaţională pe care Vichy îi aniversează anul acesta, ca o continuare firească a premiului accordat.

Proiectul a constat într-o ediţie limitată de 18 brăţări din argint, lavă şi opal.

“Am avut de asociat o bijuterie şi o apa termală unică – am dorit găsirea unui algoritm prin care o picătură de apa poate fi captată într-o bijuterie. Ceea ce am imaginat transpune traseul unei picături de apă prin roca magmatică: am folosit lava vulcanică pentru rolul magmei, argintul pentru a reda curgerea apei şi opalul – un mineraloid cu un conţinut ridicat de apă – pentru picătură în sine. 
O secvenţă din viaţa unei picături de apă este o bijuterie.” (Angela Ciobanu)

Angela Ciobanu va fi prezentă cu noua sa colecţie de bijuterii la AUTOT nr. 5, pe 16 si 17 aprilie 2011 , sâmbătă şi duminică, la Sala Dalles.
Vichy este și la această ediție unul din partenerii târgului Autor .