Experiența libertății în domeniul bijuteriilor și accesoriilor de modă

Experiența libertății în domeniul bijuteriilor și accesoriilor de modă

Experiența libertății în domeniul bijuteriilor și accesoriilor de modă 2500 2500 Dautor

#BEFREE noua expoziție HOMI Fashion&Jewels’ Exhibition

Peste o sută de designeri și branduri au fost reuniți de Poli.Design în cel mai recent ciclu de expoziții #BE la Expoziția HOMI Fashion&Jewels pentru a prezenta interpretări ale “libertății”, în sensul libertății de exprimare, al portabilității, al noilor materiale și al noilor tehnologii, precum și al conceptului de personalizare. Toate acestea sunt prezentate sub numele #BEFREE, adăugând valoare culturală Expoziției HOMI Fashion&Jewels în cadrul sectorului accesoriilor de modă, bijuteriilor și bijuteriilor.

“Am dedicat această expoziție libertății, deoarece este o valoare fundamentală pentru fiecare persoană, pe care am apreciat-o și mai mult acum, când pandemia ne-a obligat să avem puțin din ea” – explică Alba Cappellieri, de la Politehnica Milano – “Bijuteriile și accesoriile sunt astăzi adevărații protagoniști ai stilului, interpreții timpului și mesagerii unor valori importante, cum ar fi libertatea. Ceea ce prezentăm noi sunt bijuterii care găsesc un nou spațiu pe corp sau o interacțiune neconvențională cu rochia, noi modalități de purtare, noi mesaje, noi estetici și noi materiale, cu un singur scop: fiți liberi!”.

Câteva dintre numele care s-au alăturat acestui nou capitol al creativității și calității producției companiilor, meșterilor și designerilor sunt Alessandra Calvani, Ida Callegaro Joidart pentru Aibijoux, Lorella Tamberi Canal , Minrl, Oriunda Jewels, Alessandro Marrone, Elio Fiorucci, Elio Fiorucci, Opella.

Accentul expoziției-eveniment pe “libertate” este exprimat prin diferitele variații ale bijuteriilor, prin sensul și semnificația formelor libere de exprimare care nu sunt doar estetice. De la simbolism la modul în care o piesă poate fi purtată, acest eveniment are intenția de a merge dincolo de podoabă și de a arăta conexiunile dintre un anumit obiect și mesajul său universal.

Expoziția HOMI Fashion&Jewels este evenimentul în care stilul, designul și cercetarea își dau mâna, dând naștere unor propuneri originale și idei inovatoare.

Expoziția-eveniment este deschisă între 11 și 15 martie 2022.

[/vc_column]

"Am dedicat această expoziție libertății, deoarece este o valoare fundamentală pentru fiecare persoană, pe care am apreciat-o și mai mult acum, când pandemia ne-a obligat să avem puțin din ea" - explică Alba Cappellieri