Explorarează intersecția dintre bijuterie și vindecare: Colecția premiată de AUTOR – SOLACE de Ruoyi Jiang

Explorarează intersecția dintre bijuterie și vindecare: Colecția premiată de AUTOR – SOLACE de Ruoyi Jiang

Explorarează intersecția dintre bijuterie și vindecare: Colecția premiată de AUTOR – SOLACE de Ruoyi Jiang 1080 1080 Dautor

În peisajul vibrant al bijuteriilor contemporane, Ruoyi Jiang este un pilon al inovației, creativității și conștiinței sociale. Recunoscută pentru colecția sa revoluționară „SOLACE”, Ruoyi a fost onorată cu prestigiosul AUTOR AWARD în cadrul Târgului de Bijuterie Contemporană Cluster 2024.

Îi puteți vedea colecția în cadrul Târgului AUTOR 2024, care va avea loc în perioada 18-19 mai, la București.

Piesele sale integrează practici terapeutice chinezești, cu un accent profund pe bunăstarea holistică.

„SOLACE” este mai mult decât o simplă colecție de bijuterii; este o mărturie a înțelegerii profunde a lui Ruoyi a relației simbiotice dintre artă, cultură și vindecare. Inspirate de metodele tradiționale chinezești de vindecare, cum ar fi acupunctura și conceptul de deblocare a meridianelor, bijuteriile lui Ruoyi oferă o fuziune unică de funcționalitate și eleganță. Fiecare piesă dublează rolul de reductor de stres și de bijuterie elegantă, cu o funcție de masaj care vizează punctul de acupunctură „Wind Stream” pentru a ușura oboseala ochilor – o abordare inovatoare care redefinește limitele bijuteriilor tradiționale.

SOLACE

SOLACE COLLECTION

În centrul colecției Ruoyi se află angajamentul de a promova o interacțiune mai profundă între purtător și piesă și masarea punctelor de acupunctură. Prin integrarea simbolurilor de vindecare chinezești și prin utilizarea de elemente din biosilicon și metal, modelele sale se îmbină perfect cu ținuta de zi cu zi, sporind confortul și bunăstarea, în timp ce sfidează percepțiile despre metal și îngrijirea medicală. Rezultatul este o colecție care transcende sfera simplei bijuterii, oferind purtătorilor o legătură tangibilă atât cu arta, cât și cu vindecarea.

DESPRE ARTISTA

Călătoria lui Ruoyi Jiang de la pânză la bijuterie este la fel de inspiratoare ca și creațiile sale în sine. Artista de origine chineză care s-a mutat la Londra în 2018, parcursul academic al lui Ruoyi include o diplomă de licență în artă (BA (Hons) Fashion Jewelry) de la Universitatea de Arte din Londra și un masterat în artă de la The Royal College of Art (Bijuterie și metal).

AUTOR 2024 va celebra creativitatea în lumea bijuteriei contemporane pe 18-19 mai, la București.

AUTOR 2024 ➤ 18-19 mai ★ Save the date ★

CLUSTER CONTEMPORARY JEWELlRY FAIR & AUTOR FAIR au început un parteneriat în cadrul celei de-a 4-a ediții CLUSTER FAIR care a avut loc la Chelsea Old Town Hall din Londra în perioada 20 – 23 MARTIE 2024.