fbpx

Fotografie de bijuterie contemporană

Fotografie de bijuterie contemporană

Fotografie de bijuterie contemporană 1000 667 Dautor


Doi autori, de cuvinte nestemate – Iulia Burtea și de fotografii – Camil Dumitrescu, s-au întâlnit cu 7 autori de bijuterie contemporană (Alina Carp, Alina Simion, Andra Lupu, Andreia Popescu, Cristina PoPa – Huggin, Mihaela Ivana și Andreea Mogoșanu – Moogu), iar din colaborarea lor a rezultat proiectul „Jewelry Mac-Mac” care va fi prezentat în cadrul celei de-a 10-a ediții a Târgului de Bijuterie Contemporană Autor.
Bijuteria contemporană se ia în serios până la punctul în care se transformă din inel, cercel și colier în poveste pe care artistul o meșterește, purtătorul o trăiește. Seria de fotografii „Jewelry Mac-Mac” s-a născut din dorința de a aduce zâmbetul pe chipul conceptualului. Bijuteriile plutesc către cântecul de lebădă însoțite de 6 păsări în miniatură, pe parcursul a 7 compoziții fotografice. În călătoria lor, își trăiesc fantezia reflectării în situații de pericol, uniformitate, solitudine, disjuncție și excentricitate. „Mac-Mac” e noul „bling-bling”. Sofisticării i se răspunde cu umor, iar în locul formei se așază reforma.
Fotografiile realizate de Camil Dumitrescu au fost expuse spre vânzare la Sala Dalles, pe 16 și 17 noiembrie, în cadrul Târgului Autor.
Camil Dumitrescu este un fotograf român dedicat portretelor cu o pasiune nou explorată pentru viața obiectelor. A colaborat cu reviste precum Elle, Cosmopolitan, Unica, Tabu, Esquire, Confidențial, Playboy, FHM, Maxim, Tataia, Omagiu, Styler și Dazed & Confused și Standard din străinătate, cu agenții de publicitate ca McCann Erickson, Leo Burnett, Next Advertising, Odyssey, Ogilvy, Kensington Communication, Webventure, cu casele de producție Roton și Abis Studios, cu o multitudine de companii și branduri// www.camildumitrescu.com