fbpx

GIVEAWAY MATERIA LEATHER FAIR 2019

GIVEAWAY MATERIA LEATHER FAIR 2019

GIVEAWAY MATERIA LEATHER FAIR 2019 1280 853 Dautor

GIVEAWAY: MATERIA & Atribut oferă celui mai creativ iubitor de design în piele una dintre cele mai râvnite genți – premiată la New York chiar de Iris Apfel, în cadrul Independent Handbag Designer Awards.

Dacă nu ai găsit încă un motiv să vii la Târgul de Design în Piele MATERIA, te ajutăm noi! Atribut, brandul premiat la ultima ediție MATERIA, va dărui geanta care și-a câștigat notorietatea la New York unui spirit creativ, care știe să spună o poveste prin imagini și skill-uri de social media.

Ce trebuie să faci pentru a fi pe lista de iubitori de design în piele & pentru a participa la giveaway?

Pasul 1: Vino la Târgul de Design în Piele MATERIA, pe 26-27 octombrie, între orele 11:00 și 20:00. Târgul se va desfășura în una dintre cele mai emblematice clădiri ale Bucureștiului – Palatul Telefoanelor, pe Calea Victoriei, Nr 33.

Pasul 2: Postează via Instagram o poză cu tine și geanta-emblemă de la Atribut. Personalizează fotografia înainte să o urci pe social media. Sky is the limit!

Pasul 3: În descrierea fotografiei completează cât mai creativ propoziția “Leather says…”.

Pasul 4: Nu uita să dai tag către @1statribut și @materia_leather_fair și să utilizezi hashtagurile evenimentului: #MateriaFair #MateriaPiele #Materia2019.

Pasul 5: Florina Sirman (Atribut) și Dan Pierșinaru (CEO MATERIA) vor juriza și anunța câștigătorul luni, 28 octombrie.

Despre Atribut, Florina Sirman & designul genții-emblemă

Brandul Atribut, premiat la Ediția a IV-a a Târgului de Design în piele MATERIA, a ajuns la New York, cucerind categoria The Coterie – Best Handbag in Overall Style and Design, în cadrul Independent Handbag Designer Awards. Pe lângă recunoașterea primită din partea sponsorilor, geanta a primit și aprecierile binecunoscutei Iris Apfel.

Brandul Atribut a fost lansat în 2015 de Florina Sirman, cea care se ocupa atât de designul colectiilor, cât și de producția lor, în atelierul situat în București.

„Găsesc o provocare în a crea obiecte originale, inovative și funcționale cu un aspect minimalist, atemporal, pentru a oferi design si functionaliate in produsele mele. Aceste principii au stat și la baza creării poșetei înscrise în competiția newyorkeză. Inspirată din simplul caiet cu arc, geanta îmbină elemente inovative de design – arcul metalic, cu funcționalitatea necesară pentru a obține o poșetă cu design contemporan adaptată ritmului de viață al femeii moderne. În același timp, geanta transmite un îndemn:

Scrie-ți poveștile cu încredere în fiecare zi!

Nu exclud în viitor și alte combinații de materiale, așa cum nu exclud ideea de a crea și alte obiecte de design, nu neapărat poșete. În tot acest proces, urmăresc să îmi exersez creativitatea și să îmi trăiesc pasiunea”, declară Florina Sirman, designer și manufacturier Atribut.

Florina Sirman este designer autodidact și a început să facă genți în perioada maternității. A descoperit că este atrasă de această activitate și a decis să renunțe la cariera în domeniul financiar și să își urmeze pasiunea.

 

Alătură-te evenimentului Materia Leather Fair și pe Facebook, pentru a fi la curent cu programul detaliat, informații despre designeri și noi oportunități sub formă de giveaway.

Puteți urmări proiectul atât pe Facebook, cât și pe Instagram.