fbpx

Înscrieri MATERIA #5 – târg de design în piele

Înscrieri MATERIA #5 – târg de design în piele

Înscrieri MATERIA #5 – târg de design în piele 2130 1341 Dautor

MATERIA - târg de design în pieleMATERIA – târg de design în piele, ajuns la cea de-a cincea ediție, va avea loc pe 26 și 27 octombrie la Palatul Telefoanelor, București. Târgul este o platformă dedicată exclusiv designerilor și antreprenorilor care creează în piele sau au ca principal material de lucru, pielea.

Cu fiecare ediție MATERIA am reușit să creștem și să consolidăm poziția creativilor din domeniul pielii în spațiul autohton. Târgul este un excelent loc de întâlnire al celor care lucrează cu acest material versatil, dar și singurul eveniment pe principii de creativitate cu participări internaționale și din București. Demarat in 2016, târgul MATERIA a demostrat deja cu fiecare ediție, că este în agenda tuturor iubitorilor de accesorii și piese vestimentare realizate din piele.

Dacă creezi în piele, ai o afacere în acest domeniu, sau ești la început de drum, te invităm să faci parte din selecția celei de-a cincea ediții a singurului târg de design în piele. MATERIA este un eveniment selectiv, ideal pentru vizibilitatea și creșterea brandului tău.

Pentru a te înscrie, trimite pe adresa de e-mail hello@dautor.ro:

✒ cinci imagini (minim) cu piese diferite din noua colecție 2019, format JPG, dimensiune web;
✒ descrierea conceptului colecției și pieselor propuse;
✒ un scurt bio despre tine ca și creativ în acest domeniu.

Înscrierile se pot face până pe 16 septembrie 2019.

MATERIA este o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau care au ca material principal de creație pielea. Scopul evenimentelor marca MATERIA este să promoveze creativitatea în piele, antreprenoriatul, sustenabilitatea și meșteșugul dus la nivel de artă.

MATERIA: Because leather says something!

Unde? Palatul Telefoanelor, Calea Victoriei 33, București, România

Când? 26 & 27 Octombrie, 11:00 – 20:00