fbpx

Lusiana Libidov

Lusiana Libidov

Lusiana Libidov 150 150 Dautor

[singlepic=110,200,200,,left]1. Ce poate deveni bijuterie?
Depinde de fiecare in parte cat timp vrea sa poarte o bijuterie. Cred ca orice material se afla intr-un continuu proces de transformare, de la culoare pana la forma, textura etc. In concluzie  toate materialele pot fi folosite in crearea unei bijuterii, indiferent ca sunt pentru o ora, un an, sau o viata. Asa ca o frunza, un dop de sticla, un cip din placa de baza a calculatorului, orice poate deveni o bijuterie.
2. Ce obiecte, fiinte, etc. existente acum în jurul tău le-ai transforma în bijuterii?
Intrebarea asta imi place foarte mult:)) sunt intr-o sala in care s-a tinut o petrecere pt Obama, si vad fata lui peste tot, cred ca mi-ar placea sa-i folosesc portretul pentru niste cercei…. :))
3. Bijuteriile au nevoie de lumina de zi sau de seara?
Cred ca in functie de material bijuteriile au nevoie atat de lumina de zi cat si de cea de seara:)),  dar trebuie sa recunosc ca imi place mai mult cea de seara 🙂
4. Cine ati vrea să vă poarte bijuteriile?
Nu am preferinte de genul acesta. Ma bucur de fiecare data cand vad pe cineva cu cercei facuti de mine:) dar as vrea de exemplu sa fac o colectie pentru un show de moda, iar pentru fiecare rochie sa am o pereche de cercei asortati.
5. Care e cea mai frumoasă bijuterie pe care ati văzut-o vreodată?
E foarte greu de spus, nu imi plac bijuteriile incarcate, deci toate tezaurele regale din lumea asta cu bijuterii celebre nu ma atrag foarte mult… In schimb am vazut intr-un film, cu multi ani in urma, (“intoarcere la laguna albastra”, si va rog sa nu radeti) cea mai frumoasa clama de par!!.. foarte simpla, doar cu o perla!!! Deci, cred ca asta a fost cea mai frumoasa bijuterie pentru mine!:)
Lusiana Libidov se afla pentru o perioda de noua luni in Wroclaw, Polonia, in cadrul proiectului  “Multicultural language cafe”.