Lansare AUTOR Magazine no 1, haideți @ lansare!

Lansare AUTOR Magazine no 1, haideți @ lansare!

Lansare AUTOR Magazine no 1, haideți @ lansare! 800 534 Dautor


În sfârșit. După luni de vals și box cu idei, munți de cutii de pizza și litri de vin de la țară, am învins. Revista e în print, avem DJ, avem și bere.

Cu alte cuvinte, pe 7 mai, de la ora 19:00, lansăm primul număr al revistei de bijuterie contemporană AUTOR. Cu petrecere pe terasa MNAC.
Revista s-a născut acum jumătate de an, după câteva călătorii în interes de bijuterie prin Europa. E un proiect independent și experimental (adică făcut din nimic și fără resurse), dar am lucrat la el cu dedicare în fiecare seară din ultimele luni.
E un proiect curajos, ca dovadă că avem un bărbat curajos pe copertă și încă 6, la fel de curajoși, în mijlocul ei. The Men Issue.

E singura revistă de bijuterie din România acum și, probabil, pentru mult timp de acum înainte.

Unde călătorim în acest prim număr: în Antwerp, Barcelona și Munchen. Ne întoarcem în București, trecem prin Paris și prin Budapesta. Dar și prin Florența, Cluj și, puțin de tot, prin Mexico City.
Și peste tot, se poartă bijuterie.

Hai să vezi și tu ce-i cu bijuteria contemporană. Miercuri, 7 mai 2014, la MNAC, la 19.00. Stăm până târziu. Cu DJ, bere, cocktailuri, prieteni, artiști.
DJ: Pantazică
Revista AUTOR este bilingvă, bianuală și costă 15 lei.
Intrarea este liberă, berea la fel.
Accesul permis persoanelor peste 18 ani.