fbpx

Marché de Noël #5

Marché de Noël #5

Marché de Noël #5 1000 1400 Dautor


Ajuns la cea de-a V-a ediție, Marché de Noël va fi anul acesta o poveste de iarnă, desfășurată în weekendul 14 și 15 decembrie într-un decor de vis: Casa Universitarilor, un challet interbelic din centrul Bucureștiului, pe strada Dionisie Lupu, construit în 1860, cu vitralii din cristal de Bohemia, o curte misterioasă ca un parc din Marile Speranțe, creneluri din piatră dantelată și firide gotice care te proiectează direct în Lord of the Rings sau, după gust, în Albă ca Zăpada.
Marché de Noël este un târg cu cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, dar este mult mai mult decât atât: aici cumperi mici porții de fericire sub formă de obiecte de design, bijuterii de autor, creații vestimentare, obiecte de artă, decorațiuni de brad frumos meștesugite, fotografii, turtă dulce; aici timpul pare că stă în loc și poți să te retragi departe de iureșul orașului, ca într-un fotoliu confortabil în fața șemineului.
“Structurate în patru categorii (bijuterie de autor, design de obiect, artă și fashion), obiectele produse de designeri și artiști autohtoni, unicat sau serie limitată, au concepte inedite, coonstruite din idei proaspete și materiale neconvenţionale. Sunt cadouri de Crăciun intim legate de locul unde au fost create și de cei care le-au lucrat. Toate crează o stare, surprind, iar întâlnirea cu designerul într-o atmosferă caldă, e o experiență la care nimeni nu ar trebui să renunțe” explică Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.
Aşadar, pe 14 şi 15 decembrie, Marché de Noël e povestea potrivită!
Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, București
Bilet de intrare: 10 lei
Orar:  sâmbătă 14 decembrie, duminică 15 decembrie:  11.00 – 20.00