Bijuterie de piele la MATERIA 2019

Bijuterie de piele la MATERIA 2019

Bijuterie de piele la MATERIA 2019 533 800 Dautor

MATERIA, singurul Târg de Design în Piele din România, te invită la o ediție boutique pe 26 & 27 octombrie 2019, la Palatul Telefoanelor. Petrece ultimul weekend al lunii alături de cei mai buni designeri în piele și de creațiile acestora. Vino să simți și să încerci materialul dorinței, raw sau tăbăcit, vopsit sau exotic, nappa, saffiano sau cachemire. #LeatheringInTheCity

Ediția a V-a a târgului MATERIA, un eveniment independent, dedicat designerilor și brandurilor care au ca material principal de creație pielea, se va desfășura în perioada 26 – 27 octombrie 2019, la Palatul Telefoanelor. MATERIA este un târg și o platformă înființată la inițiativa AUTOR, omolog al acesteia în lumea bijuteriei contemporane.

Fie că ești pasionat de arta confecționării obiectelor din piele, fie că ești un simplu iubitor al acestora, MATERIA este locul în care poți admira și achiziționa produse din piele ale creatorilor români. MATERIA 2019 aduce împreună peste 40 de expozanți in cele două zile, creând o comunitate ce crede că pielea, ideile creative și zilele de toamnă fac o echipă reușită de fiecare dată.

Anul acesta, la fel ca în fiecare an, veți putea găsi și colecții de bijuterie contemporană atent selecționate, aparținând unora dintre cei mai talentați creatori români de design în piele:

Artefact Room – Ana Marchetanu

Ana Marchetanu, o prezență nelipsită la MATERIA, vine însoțită de colecția Superorder 2019, colecție premiată în cadrul Collectiva Meeting Awards. Bijuteriile simetrice din piele moale și metal sunt reinterpretări ale ordinii naturale a corpului omenesc.

Karakter Studio – Antoaneta Zoltan

Antoaneta este artist plastic, absolventă a UNA București și fondator al Karakter. Colecția Subtext  pornește de la conceptul lui Mies van der Rohe, Less is more. Piesele sunt tratate în lumina acestei idei minimaliste, cu influențe arhitecturale bazate pe un proces de a reduce forma la  noțiunile esențiale – este evidențiat prin linii clare contrastul plin-gol și textura organică a pielii.

Boiangiu Mihaela

Mihaela surprinde prin designul ei maleabilitaea materialului dorinței, schimbând culori, forme și înțelesuri, cu scopul de a crea coliere cu personalitate. Bijuteriile personificate ale Mihaelei vă așteaptă la MATERIA  pentru a vă cunoaște.

LIA Essentials

LIA Essentials oferă fiecărei femei posibilitatea de a-și îmbrățișa propriul stil. Colecțiile LIA reprezintă o îmbinare a două viziuni în opoziție: viziunea EDGY, caracterizată printr-un design urban și contemporan, în contrast cu viziunea ROMANTICĂ, o abordare timeless și chic. De aceea, accesoriile LIA combină armonios pielea și metalul, adaptându-se ușor, indiferent de vârstă, cultură sau mediu. Piesele sunt atent confecționate de artizani italieni, după modele create chiar de fondatoarea brandului.

Miracolore – Afrodita Blasius 

Miracolore este un atelier de bijuterie contemporana născut din joaca dintre piele, culoare și formă. La MATERIA vă puteți lăsa inspirați de aceste trei elemente, probând sau achiziționând ultimele piese Miracolore.

Lucienne Contemporary Jewelry

Lucienne revine la MATERIA cu broșe și texturi unice, ce te surprind la fiecare nouă (re)poziționare în lumină. Colecția se bazează pe conceptul de Inflexiuni Catarhice și trimite la forma energiei pure, reprezentată de echilibrul dintre sunet și lumină – inflexiunile potrivite ale materialului folosit inducând senzația de armonie.

 

Alătură-te evenimentului Materia Leather Fair și pe Facebook, pentru a fi la curent cu programul detaliat, informații despre designeri și noi oportunități sub formă de giveaway.

Puteți urmări proiectul atât pe Facebook, cât și pe Instagram.