MILANO FASHION&JEWELS EXHIBITION The International Trade Show

MILANO FASHION&JEWELS EXHIBITION The International Trade Show

MILANO FASHION&JEWELS EXHIBITION The International Trade Show 1080 1080 Dautor

Homi Fashion&Jewels Exhibition își schimbă numele și construiește o legătură și mai puternică cu orașul și cu spiritul său contemporan și inovator.

Un aspect mai evocator, mai imediat și mai internațional în care relația cu moda și designul care a caracterizat întotdeauna spiritul orașului – legat de creativitate și stil atunci când vine vorba de modă – este evident: noul nume al expoziției Milano Fashion&Jewels s-a născut din aceste premize.

Odată cu noul nume, va avea loc și o schimbare a sloganului, devenind „Târgul Internațional”, ca rezumat al sufletului comercial al evenimentului, spiritul său internațional și oferta vastă.

O actualizare care reflectă sinergia și schimbul virtuos dintre eveniment și capitala regiunii: Nu întâmplător, Milano Fashion&Jewels a devenit un punct de referință pentru sector datorită ofertei variate de mărci italiene și străine găzduite, ceea ce i-a permis să se poziționeze ca un observator privilegiat al tendințelor și noutăților și, astfel, să ocupe o nișă din ce în ce mai importantă la nivel mondial.

Singurul eveniment dedicat accesoriilor de modă, îmbrăcămintei și bijuteriilor se prezintă astfel cu o atracție și o vizibilitate chiar mai contemporane, evidențiind tot ceea ce oferă.