🎁 AUTOR recomandă NOËL 11 🎁

🎁 AUTOR recomandă NOËL 11 🎁

🎁 AUTOR recomandă NOËL 11 🎁 800 800 Dautor

Cel mai longeviv târg de cadouri de designer și singurul eveniment de Crăciun din București cu participare internațională, vine iarna aceasta, între 14-15 decembrie, la ARCUB, Hanul Gabroveni, cu o nouă poveste!

NOËL #11 

“A avea nas pentru cadouri” este super-puterea care scutește timp, dutevino prin magazine și te ferește de kitsch – pentru că și anul acesta NOËL are o selecție de designeri atent curatoriată. Intuiție, simț pentru cadouri, feeling, inspirație, fler sau, cu haștag, #NasPentruCadouri 

Obsesia pentru frumos ne-a ajutat, an de an, să selectăm creatori autentici de cadouri, creatori care pun simțire și simț artistic în lucrările lor. Așa că, odată intrat în povestea NOËL, vei simți și tu cui sunt hărăzite cadourile unicat cu care te vei întâlni la noi.

Târgul cadourilor de designer te așteaptă pe 14-15 decembrie, între orele 11:00 – 20:00, la Hanul Gabroveni (Strada Lipscani nr. 84 – 90, București). Biletele sunt disponibile atât la intrare, cât și online.

100 de minți creative
Design românesc & internațional

Bijuterie contemporană ❅ Design de obiect ❅ Fashion atent curatoriat ❅ Bunătăți pentru trup și suflet

Iar pentru că am ajuns la ediția cu numărul 11, celebrăm cum ne place mai mult: cu artă, oameni de soi, good vibes, cadouri cu semnificație și, nu în ultimul rând, cu proiecte sociale și culturale – Made in Roșia Montană va fi și anul acesta la NOËL, unde îi poți susține împreună cu noi, alegând un cadou dintre cele care vor sprijini misiunea lor.

NOËL a apărut în 2009 și a devenit de a lungul celor unsprezece ani de existență cel mai cunoscut și longeviv târg de cadouri-design de Crăciun. În România se creează, se produc și se promovează obiecte de design și artă; ele au nevoie de un demers clar conturat de vizibilitate, prin care creatorul să expună și să vândă către un public interesat.

Târgul este un astfel de demers – creează o platforma reală pentru creația autentică românească și internațională. În timp, NOËL și-a câștigat reputația de cel mai selectiv și autentic Târg de cadouri de design din perioada sărbătorilor de iarnă. #JeSuisNoel și am #NasPentruCadouri

Pe NOËL îl poți găsi și în social media!

 

Facebook Event

Facebook

Instagram

Website