NOËL • Târgul cadourilor de designer

NOËL • Târgul cadourilor de designer

NOËL • Târgul cadourilor de designer 1200 737 Dautor

Noul site NOËL : www.noeldesign.ro

NOËL NOUă intră în scenă! He’s a superhero, he’s cool and he is très chic!

Peste 80 de designeri atent selectați din România, Turcia, Bulgaria și Italia, vă dau întâlnire la cea de-a noua ediție a târgului cadourilor de designer, NOËL, pe 9 și 10 decembrie, la Casa Universitarilor, în București.

Meet the hottest guy in town, SUPER-NOËL

Cel mai longeviv și selectiv târg de cadouri de designer vă invită pe 9 și 10 decembrie la Casa Universitarilor să vă seducă și să vă poarte într-o super-călătorie în jurul lumii creațiilor de super-designeri.

“Cu ocazia celei de-a noua ediție a târgului de cadouri de designer, imaginea NOËL se completează cu apariția super-eroului NOËL. Un personaj ghiduș și bonom ce ne va susține în explorarea universului cadourilor creative de designer și ne va inspira să fim curajoși în alegeri. SUPER-NOËL își dorește să fie mereu: Nou, Original, Entuziast, Liber, iar prin puterile lui să adune tot ce e inedit, autentic, unic și altfel pentru o lună a cadourilor surprinzătoare, într-o locație de poveste din centrul capitalei.”, spune Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului NOËL.

Începând cu anul acesta, NOËL se extinde la nivel internațional și veți avea șansa să vă întâlniți în premieră cu designeri din Istanbul, Sofia și Merano, alături de cei din București, Timișoara, Cluj, Roșia Montană, Iași, Suceava, Brăilă, Constanța și Techirghiol.

În cele două zile de târg, puteți găsi cele mai autentice și creative cadouri de Crăciun pentru cei speciali din viața voastră și puteți alege dintr-o varietate de categorii: creație vestimentară, bijuterie, design de obiect, accesorii, decorațiuni și produse cosmetice naturale.

Ca în fiecare an, NOËL păstrează amprenta socială a evenimentului și susține proiecte care își doresc să reînvie locuri și meșteșuguri aproape uitate:  Made in Roșia Montană – brand de accesorii tricotate de aproximativ 50 de doamne din comuna Roșia Montană și atelierului social Cosânzeana a căror produse sunt realizate în Aninoasa (Dâmboviţa), ajutând la crearea de locuri de muncă în această zonă.

SUPER-NOËL e pregătit de acțiune și vă așteaptă să vă puneți la încercare super-puterile și să porniți în aventura găsirii cadourilor de Crăciun, printre cele mai fresh creații ale designerilor români și internaționali, și promite rețeta perfectă pentru un weekend de poveste și o iarnă sclipitoare!

# # #

NOËL
Nou. Original. Entuziast. Liber.
Ia-o ușurel. Relaxează-te. Mănâncă. Hidratează-te. Fii ghiduș. Fără diete. Rămâi generos. Zâmbește.
Fii 100% NOËL

Program decembrie 2017:
Sâmbătă 9 decembrie 2017: 11.00 – 20.00

Duminică 10 decembrie 2017: 11.00 – 20.00
Locatie 2017: Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu, nr. 46, București

*Prețul unui bilet de intrare: 10 Lei